MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

TİSVA 20 yaşında / Mikrokredi kadınlara umut oluyor

Ana SayfaDenizli GündemTİSVA 20 yaşında / Mikrokredi kadınlara umut oluyor
TİSVA 20 yaşında / Mikrokredi kadınlara umut oluyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Şubesi’nin de üyesi olduğu Türkiye İsrafı Önleme Vakfı’nın (TİSVA) 20. kuruluş yıldönümünü Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde kutladı. Mikrokredi ile uzun yıllardır kadınlara umut ve destek olduklarını anlatan Başkan Zolan, “Sizler bu ülkenin kahramanlarısınız” dedi.

16 August, 2022, Tuesday 14:15 735
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

TİSVA 20 yaşında

 

Mikrokredi kadınlara umut oluyor

 

Başkan Zolan, “Sizler bu ülkenin kahramanlarısınız”

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Şubesi’nin de üyesi olduğu Türkiye İsrafı Önleme Vakfı’nın (TİSVA) 20. kuruluş yıldönümünü Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde kutladı. Mikrokredi ile uzun yıllardır kadınlara umut ve destek olduklarını anlatan Başkan Zolan, “Sizler bu ülkenin kahramanlarısınız” dedi.

 

Denizli’de dar gelirli girişimci kadınlara destek sağlamak amacıyla 2009 yılında faaliyetlerine başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Şubesi’nin de üyesi olduğu Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) 20. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen programının ilk günkü etkinliği PASVAK’ta yapıldı. Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TİSVA Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül ile TİSVA’nın 65 ildeki 95 şube çalışanı katıldı. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada dar gelirli girişimci kadınların önündeki engelleri kaldırmak ve onlara fırsat eşitliği sunmak amacıyla gerçekleştirilen projenin çok kıymetli olduğunu ifade etti. Bu kapsamda yaklaşık 15 yıl önce TİSVA ile işbirliğinde kurdukları Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Şubesi’nin her geçen gün kredi miktarını ve girişimci kadın sayısını arttırdığına dikkati çeken Başkan Zolan, “Verilen bu küçük destekler kadınlarımıza nefes oluyor, onların gözlerinin ışıldadığını, hayata tutunduklarını ve ekonomiye çok büyük katkı sağladıklarını görüyoruz. Sizler bu ülkenin kahramanlarısınız” dedi.

 

Prof. Dr. Akgül’den Büyükşehir’e özel teşekkür

 

TİSVA’nın 20. kuruluş yıldönümü programlarının ikincisi ise Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. TİSVA Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül burada yaptığı konuşmada Denizli’de Türkiye’nin en değerli mikrokredi uygulamasını Denizli Büyükşehir Belediyesi ile yaptıklarını belirterek, “Denizli’de yaklaşık 15 yıldır faaliyet yürütüyoruz. Bu faaliyetlerimiz sırasında Denizli Büyükşehir Belediyesi çok istisnai ve mükemmel bir seviyede mikrokrediye destek veriyor. Başkanımıza ve Büyükşehir Belediyemizin her bir ferdine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Kadınların inandığı her proje başarılı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci de, kadınların inandığı her projenin çok başarılı olduğunu belirterek, “Kadın elinin değdiği her yerde bereket ve bolluk vardır. Başarılı kadınları desteklemek, ev ekonomilerine katkı sağlamalarına imkan vermek için önlerindeki engelleri kaldırmak istedik. İstihdama katkı koymak adına adım atmak isteyen tüm kadınların elinden tutmaya gayret ettik” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından TİSVA’nın 65 ildeki 95 şube çalışanının katıldığı bir seminer gerçekleştirildi. Daha sonra meslekte 10’ncu yılını dolduran şube çalışanlarına plaket verildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi

 

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 2009 yılında hizmete başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, dar gelirli kadınların küçük sermayelerle desteklenerek gelir getirici faaliyetlerde bulunmasını amaçlıyor. Kendi işinin patronu olmak, ev ekonomisine katkı sağlamak ve istihdam yaratmak isteyen kadınlar karşılıklı güven esasına dayalı sermaye sistemi ile destekleniyor. Denizli’nin tüm ilçelerine hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi ile ilgili bilgi almak isteyen kadınların 0 549 741 89 04 numaralı telefonu arayabilecekleri belirtildi.

 

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı
Başkan Dere, şap hastalığından mağdur olan aileleri yalnız bırakmadı
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor
Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı
SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR 29 EKİM
Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor
Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu
Denizli merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri
İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Yansımaları
Başkan Arslan’dan Kaymakam Çelik’e hayırlı olsun ziyareti
Buldan polisi vatandaşı uyardı
Çıntar toplamak için gittiği ormanda ölü olarak bulundu
Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor

Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle