MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Trafik güvenliğini en iyi anlatan öğrenciler ödüllendirildi

Ana SayfaDenizli GündemTrafik güvenliğini en iyi anlatan öğrenciler ödüllendirildi
Trafik güvenliğini en iyi anlatan öğrenciler ödüllendirildi

Denizli’de ilk, orta ve lise öğrencileri arasında düzenlenen "Trafikte Gör, Görünür Ol" yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

16 June, 2023, Friday 11:11 763
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli’de ilk, orta ve lise öğrencileri arasında düzenlenen "Trafikte Gör, Görünür Ol" yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce yurt genelinde olduğu gibi Denizli’de de "Trafikte Gör, Görünür Ol" temalı resim, karikatür ve slogan yarışması düzenlendi.
Yarışmada dereceye giren öğrencileri ve beraberinde öğretmenlerini kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllerini verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, yaptığı konuşmada, “Ülkemizde önemli toplumsal sorunlardan biri olarak karşımıza çıkan trafik kazaları neticesinde her yıl yaşanan can kayıpları ve maddi kayıpları azaltmak için oluşturulması gereken toplumsal bilincin küçük yaşlardan itibaren ortaya çıkmasını ve öğrencilerimizin bu konuda bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla “Trafikte Gör, Görünür Ol” temalı yarışmalar düzenlendi. Günümüzde toplumsal hayatın hareketlilik temeline dayanmasına binaen hayatımızın merkezinde olan kara yolu ulaşımı, günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğu kadar, ne yazık ki insan hayatını tehdit eden küresel bir sorun haline de geldi. Dünya Sağlık Örgütü tarafından halk sağlığı sorunu olarak tarif edilen trafik kazaları nedeniyle; dünyada her yıl milyonlarca insan hayatını kaybetmekte, aynı zamanda çok daha fazla insanda yaralanmakta ve çok yüksek miktarlarda sosyoekonomik kayıp meydana gelmektedir. Yaptığımız yarışmalar ve etkinliklerle nesillerimizi bu alanda daha bilinçli ve farkındalık sahibi olarak yetiştirmek istiyoruz. Toplumsal açından duyarlı bir yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi ayrı ayrı tebrik diyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

İlkokullar resim dalında, Sarayköy Gazi İlkokulu öğrencilerinden Eylül Nisa Coşar birinci, Acıpayam Osman Manisalı İlkokulundan Elif Erva Kanber ikinci, Pamukkale Ticaret Borsası İlkokulundan Hiranur Turgut ise üçüncü oldu.
Ortaokullar karikatür dalında, Pamukkale Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu öğrencilerinden Tuna Orhan birinci, Acıpayam Allattin Ortaokulundan Zeynep Ece Yurtsev ikinci ve Honaz Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulundan Mustafa Hıdır Sefar ise üçüncü oldu.
Liseler slogan dalında ise, Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden Kerem Deniz Çevik birinci, Sarayköy Anadolu Lisesi öğrencilerinden Nursel Sağlık ikinci ve Honaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Rabia Yavaş ise üçüncü oldu.
(MB-Y)

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ’NİN 2 TAKSİT ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR
Tek katlı evdeki yangın korkuttu
MAKSİAD, Makine Zirvesi 2025’e Katılım Sağladı
Doktor baba kız birlikte şifa dağıtıyor
Yapay zeka ve pazarlamadaki dönüşüm Denizli’de konuşuldu
AK Parti Çameli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi
Büyükşehir DESKİ’den vizyoner hamle: Bozkurt'a 70 milyon TL'lik su kalkanı
Büyükşehir’den Değirmenönü’ne sıcak asfalt çalışması
Denizli’de Meralara Bereket Yağacak: Hayvancılığa "Can Suyu" Projesi Baklan’dan Başladı
Çameli Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor
Pilot bölge seçilen Denizli’de kadın dostu çalışmalar sürüyor
Öğretmenler dostluk maçı yaptı
Su çektiği kuyudan semenderler çıktı
Başkan Tatık evi yanan aileye yardım elini uzattı
Başkan Kumral devam eden sosyal tesis ve spor sahası projelerini yerinde inceledi
Çameli'nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor
Ecogreen Enerji Holding, YEKA GES-2025 Yarışmaları'nda 50 MWe'lik Bolu GES Projesini kazandı
Denizli’de 125 yıl ile aranan 8 aranan şahıs operasyonlar kapsamında yakalandı
Denizli OSB Arıtma Tesisinde kimyasal eğitimi ve tatbikat gerçekleştirildi
HAK-İŞ KONFEDERASYONU 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ’NİN 2 TAKSİT ÖDEMELERİ DEVAM EDİYOR

Tek katlı evdeki yangın korkuttu

MAKSİAD, Makine Zirvesi 2025’e Katılım Sağladı

Doktor baba kız birlikte şifa dağıtıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle