MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Ümmühan Şora: "Sözde arkadaşları ağabeyimi alkole alıştırdılar"

Ana SayfaDenizli GündemÜmmühan Şora: "Sözde arkadaşları ağabeyimi alkole alıştırdılar"
Ümmühan Şora: "Sözde arkadaşları ağabeyimi alkole alıştırdılar"

Denizli'de piknik alanında arkadaşı tarafından demir sopayla darp edilen yüzde 86 engelli adamın burnu ve kaburgasında çatlaklar oluştu. Ağabeyinin arkadaşlarının zoruyla götürüldüğünü belirten Ümmühan Şora, "Alkolleri bitmek üzereyken ağabeyimden ekmek ve alkol almasını istemişler. Ağabeyim de kendisinde para olmadığını söyleyince aralarında tartışma çıkmış. Ağabeyime demir sopa ile defalarca vurmuş" dedi.

07 February, 2025, Friday 15:51 717
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli'nin Kale ilçesinde yaşayan ve yüzde 86 engeli bulunan 55 yaşındaki Yaşar Soylu, geçtiğimiz günlerde arkadaşları A.K. ve M.A. ile birlikte yiyecek ve alkol aldıktan sonra piknik alanına gitti. Çıkan tartışmada A.K., demir sopayla Soylu'yu darp etti. Piknik alanından kaçıp yürüyerek Kale İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Yaşar Soylu, polis ekipleri tarafından Kale Devlet Hastanesine götürüldü. Daha sonra Denizli Devlet Hastanesine sevk edilen Soylu'nun kaburgasında ve burnunda çatlaklar oluştuğu belirlenirken, burnuna 10 dikiş atıldı. Engelli adam, A.K. ve M.A. hakkında şikayette bulundu. Soylu'nun şikayeti üzerine gözaltına alınan 2 şüphelinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
Yaşar Soylu'nun kız kardeşi Ümmühan Şora, "Ağabeyimin arkadaşları olan M.A. ile A.K. bankadan para çektikten sonra alkol ve tavuk almış, ardından ağabeyim istememesine rağmen birlikte piknik alanına gitmişler, burada alkol kullanmışlar. Aldıkları alkol bitmek üzereyken ağabeyimden tekrar ekmek ve alkol almasını istemişler. Ağabeyimin kendisinde para olmadığını, alamayacağını söylemesi üzerine ‘Paran yoksa neden geldin' demişler. Aralarında çıkan tartışma sonrasında A.K., ağabeyime demir sopa ile defalarca vurmuş. Ağabeyim oradan nasıl kurtulduysa Kale İlçe Emniyet Müdürlüğüne yürüyerek gitmiş. Orada önce Kale Devlet Hastanesine, ardından Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Burnuna 10 tane dikiş atıldı. Şu anda kendi başına yatağından kalkamıyor, uzun süre yatamıyor, oturamıyor. Bunu yapanların cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

"Ağabeyimin parasını da yiyorlar"
Engelli ağabeyinin arkadaşları tarafından kullanıldığını ileri süren Ümmühan Şora, "Sözde arkadaşları ağabeyimi çağırıyorlar. Ağabeyim gitmek istemediğinde ısrar ederek götürüyorlar. Eğlence mekanına giderlerse hesabı ağabeyime ödetiyorlar. Piknik alanına gidip yiyip içecek olduklarında alışverişin hesabını ağabeyime ödettiriyorlar. Ağabeyimi alkole alıştırdılar. Ağabeyim kimseye zararı olmayan, kendi halinde bir insandır" şeklinde konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor
Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı
SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR 29 EKİM
Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor
Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu
Denizli merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri
İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Yansımaları
Başkan Arslan’dan Kaymakam Çelik’e hayırlı olsun ziyareti
Buldan polisi vatandaşı uyardı
Çıntar toplamak için gittiği ormanda ölü olarak bulundu
Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı
DEMİOSB’de “Meslek Liseleri / Mesleki Eğitim Merkezlerinde Talaşlı İmalat” Konulu Toplantı Gerçekleştirildi
Denizli’de Dijital Dönüşüm Ekosistemi güçleniyor
Kaza riski oluşturan noktalar için çalışmalara başlanıyor
Tavas Belediyesi filosuna bir araç daha ekledi
DTO, KOBİ’ler için bir ilke daha imza attı
SoloTürk Pamukkale Semalarında Cumhuriyet Coşkusunu Göklere Taşıyacak

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor

Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı

SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu

Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle