MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Uyuşturucu/Bağımlılıkla Mücadele İl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ana SayfaDenizli GündemUyuşturucu/Bağımlılıkla Mücadele İl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Uyuşturucu/Bağımlılıkla Mücadele İl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakanlığımızca 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen Uyuşturucu/ Bağımlılık ile Mücadele İl Değerlendirme Toplantısı Valimiz Hasan Karahan başkanlığında yapıldı. Toplantıda uyuşturucuyla mücadele konusunda 2019 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilerek, ilimizde uygulanan tedbirler ve alınan kararlar görüşüldü.

16 January, 2020, Thursday 13:10 5574
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Valilik Konferans Salonunda yapılan toplantıya; Valimiz Hasan Karahan, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Yeşilay Derneği Başkanı Bünyamin Yakar ilgili Daire Müdürleri ve kurum temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda; İller İdaresi Genel Müdürlüğünce talep edilmiş olan gündem maddeleri ile ilgili bilgilendirilmede yapılmış daha sonra ilimizde gerçekleştirilen faaliyetler paylaşılmıştır.

 

İlimizde 2019 yılı boyunca yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme ve önceki yıllarda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Berna Öztürk, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü Servet Güvenç, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürü Jandarma Yarbay Önder Pehlivan İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Vaiz Osman Verim, Pamukkale Üniversitesi Yard. Doc. Tuğçe Toker Uğurlu, Yeşilay Derneği Başkanı Bünyamin Yakar tarafından sunumlar yapılmıştır.  Uyuşturucu arzının ve uyuşturucuya olan talebin önlenmesi, koruyucu önleyici hizmetler, danışmanlık, arındırma tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri amaçlarına istinaden illimizde yapılan çalışmalar ayrıntılı olarak ele alınmıştır.

 

Toplantıda konuşan Valimiz Hasan Karahan uyuşturucuyla mücadele konusunda devletimizin tüm organlarıyla birlikte kararlı mücadele verildiğini belirterek; “Uyuşturucu ile mücadele etmek gerekiyor, hem kişisel anlamda hem toplumsal anlamda hem devlet çapında bu toplantıda bu duyarlılığı, hassasiyeti göstermek amacıyla bugün 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan bir toplantı. Bu da devletin en üst düzeyden bu konuya sahip çıktığı, bir beka meselesi olarak gördüğünü ilan etmek ve bu konuda bütün katılımcıları teşvik etmek için ve bu konuya hep birlikte sahip çıktığımızı göstermektedir. Teşekkür ediyoruz Denizli’de zaten bu duyarlılık bu dikkat vardı. Artarak mücadelemiz devam edecek. Zorlu bir şey tabi insanın zaafına hitap eden, insanın en düşük noktalarını hedef alan bir düşman karşımızda, şeytani bir gayret. Bunun tabi ki pazarlayanları da çok. Onun için işimiz zor ama bırakmamak lazım. Çünkü bu yaratılış böyle başlamış böyle gidecek. Hayır, ve şer savaşı. Biz teslim olmayacağız. Bunu kaybettiğimiz zaman insanlığımızdan oluyoruz. Bu kadar önemli bir mücadele. Onun için de dediğim gibi hepimiz bu konuda sorumluyuz. Daha önce de birkaç defa söylemiştik “Bana bulaşmaz” deme gibi kimsenin bir lüksü yok. Kimse bu konuda korunaklı mahfuz değil. Onun için Allah muhafaza en yakınımıza gelebilecek bir şey onun için de duyarlı olmak lazım. Gayretimizi, hassasiyetimizi, dikkatimizi artırarak bu konuda gevşeklik göstermeden işlerimize devam edeceğiz. Daha iyi şartlardayız. Kanuni düzenleme ile önce gönüllü tedavi varken artık ailelerin talebi üzerine kişi istemese bile biraz da zorla bu tedavi konusunda insanları yönlendirme imkânımız var. Bu da elimizi güçlendiren bir imkân. Önce böyle bir imkân yoktu. Zaman zaman vatandaşlar gelip şikâyet ediyordu. Ben bu evladı ne yapacağım diye dolayısıyla şimdi bu imkân var. Biz de bu imkânları kullanalım, çekinmeyelim. Bu da bizim Kanunlarımızın sağladığı bir imkân. Kolaylıklar diliyorum, Allah yardımcımız olsun. Bu şekilde zaman zaman toplantılarımız oluyor. İnşallah en az zayiatla bu belayı def edecek şekilde gayretlerimiz sürsün istiyoruz. Tekrar katılımınız, ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Valimiz Hasan Karahan’ın konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

Uyuşturucu/BağımlılıklaMücadeleİlDeğerlendirmeToplantısıYapıldı
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor
Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı
SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR 29 EKİM
Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor
Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu
Denizli merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri
İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Yansımaları
Başkan Arslan’dan Kaymakam Çelik’e hayırlı olsun ziyareti
Buldan polisi vatandaşı uyardı
Çıntar toplamak için gittiği ormanda ölü olarak bulundu
Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı
DEMİOSB’de “Meslek Liseleri / Mesleki Eğitim Merkezlerinde Talaşlı İmalat” Konulu Toplantı Gerçekleştirildi
Denizli’de Dijital Dönüşüm Ekosistemi güçleniyor
Kaza riski oluşturan noktalar için çalışmalara başlanıyor
Tavas Belediyesi filosuna bir araç daha ekledi
DTO, KOBİ’ler için bir ilke daha imza attı
SoloTürk Pamukkale Semalarında Cumhuriyet Coşkusunu Göklere Taşıyacak

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor

Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı

SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu

Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle