MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Vali Coşkun ve Başkan Zolan muhtarlarla buluştu

Ana SayfaDenizli GündemVali Coşkun ve Başkan Zolan muhtarlarla buluştu
Vali Coşkun ve Başkan Zolan muhtarlarla buluştu

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Kendilerine yol arkadaşlığı yaparak birlikte yürüyen tüm muhtarlara teşekkür eden Başkan Zolan, “Bu millete hizmet etmek çok kutsal” dedi.

25 October, 2023, Wednesday 18:21 529
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarları Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde bir araya geldi. Çamlık Beyaz Kafe’de düzenlenen programa Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Damla Tuna Bilgen, Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Yüreci ile Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarları katıldı. Muhtarlara tek tek hoş geldin diyen Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde şehir dışında olmasından dolayı programın bugüne nasip olduğunu belirterek herkesin Muhtarlar Günü’nü kutladı. Muhtarlığın vatandaşın derdini anlattığı ilk yer olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Sizler de vatandaşımızın bu taleplerini ilgili yerlere götürerek çözüm arıyorsunuz. Gerçekten vatandaşımızın derdini dinlemek, çözüm ortaya koymak, gayret göstermek hiç de öyle kolay değil. Onun için her birinizin gayretini, çalışmasını biliyorum. Bundan dolayı da çok çok teşekkür ediyorum” dedi.
“Bu millete hizmet etmek çok kutsal”
Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tabii ki sizler bizim elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımızsınız. Mahallelerimizde eksik nedir, sıkıntı nedir? Sizlerin aracılığıyla bize geliyor ve yapılması gerekenler net bir şekilde bize ulaşıyor. Biz de mahallemizle ilgili sorunları, istekleri alma noktasında birlikte gayret gösteriyoruz. Bize yol arkadaşlığı yaptığınız, bizimle yürüdüğünüz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Yerel yönetimlerin çok kolay bir iş olmadığını vurgulayan Başkan Zolan, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçları sonsuz, imkanlar belli. Onun için öncelikleri belirleyerek yapılması gereken işleri birlikte güçlü bir şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Allah yolumuzu açık etsin ve tabii ki yapmış olduğumuz hizmetleri kabul ve makbul eylesin. Bu millete hizmet etmek çok kutsal” ifadelerini kullandı.
“Muhtarlar demokrasinin ilk halkası”
Denizli Valisi Coşkun ise, tüm katılımcılara teşekkür ederek, tekrar tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı. Vali Coşkun, “İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte Denizli’mize hizmet etme noktasında gayret göstereceğiz. Değerli Başkanımız da ifade etti; Demokrasimizin ilk halkası konumunda olan, vatandaşımıza en yakın noktada hizmet veren, adeta devletimizin, kurumlarımızın eli, ayağı, gözü mesafesinde olan siz değerli muhtarlarımız tabii ki hizmet etme noktasında çok kıymetli hizmetler yapıyorsunuz. Bu vesileyle tekrar sizlere hizmetlerinizden dolayı devletimiz, milletimiz adına şükranlarımızı sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından Vali Coşkun ve Başkan Zolan bir süre muhtarlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli İdman Yurdu’nda maça çıkabilecek oyuncu sayısı 13’e düştü
Denizli OSB’de 5S ve Güvenli Davranış eğitimi düzenlendi
Babadağ duvar resimleriyle güzelleşiyor
MERKEZEFENDİ’DE GRAFİKSEL ÇİZİM KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI
Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Denizlili ev tekstili üreticileri Los Angeles’ta yeni ticaret köprüleri kuruyor
Merkezefendi ve Honaz belediyeleri 'Kardeş Şehir' protokolü imzaladı
Başkan Kumral, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını Babadağlılara iletti
Denizli’de gazeteci Öztürk ailesinin acı günü
Denizli’de konut satışları azaldı
Denizli’de dilencilere sıkı denetim
Denizli’de araç sayısı 576 bini aştı
Başkan Tatık, halı sahada buluşan gençleri yalnız bırakmadı
Tavas’ta alt ve üstyapı çalışmaları aralıksız sürüyor
LÖSEV MUTLU ET PAKETLERİ İLE MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR
DTO, Kazakistan’ın İzmir Başkonsolosunu ağırladı
Denizli sanayisinin rekabet artırmak için DSO yönetimi Ankara’da önemli görüşmeler yaptı
Bilinçsiz antibiyotik kullanımı halk sağlığını tehdit ediyor
Başkan Tatık mahalle ziyaretlerine devam ediyor
BAŞKAN ERTEMUR; “HER ÇOCUĞUMUZ, GELECEĞİMİZİN MİMARIDIR”

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli İdman Yurdu’nda maça çıkabilecek oyuncu sayısı 13’e düştü

Denizli OSB’de 5S ve Güvenli Davranış eğitimi düzenlendi

Babadağ duvar resimleriyle güzelleşiyor

MERKEZEFENDİ’DE GRAFİKSEL ÇİZİM KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle