MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

“VATANDAŞLARI GÜLER YÜZLE KARŞILAYIN”

Ana SayfaDenizli Gündem “VATANDAŞLARI GÜLER YÜZLE KARŞILAYIN”
 “VATANDAŞLARI GÜLER YÜZLE KARŞILAYIN”

Pamukkale Belediyesi, üyesi olduğu Akdeniz Belediyeler Birliği ile ortaklaşa “Etkili İletişim Teknikleri ve Kurumsal Temsil Eğitimi” düzenledi. Protokol ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv tarafından verilen eğitimin açılış konuşmasını yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Öncelikle yaptığımız işi, bulunduğumuz kurumu sevmeliyiz. Belediyemizden hizmet bekleyen, insanlarımıza güler yüzümüzle, tatlı dilimizle ve sevgimizle karşılayacağız” dedi.

04 October, 2019, Friday 11:44 3218
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale Belediyesi, önemli bir eğitime imza attı. Üyesi bulunduğu Akdeniz Belediyeler Birliği ile ortaklaşa düzenlenen “Etkili İletişim Teknikleri ve Kurumsal Temsil Eğitimi”, Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. İl genelindeki belediyelerden de katılımın olduğu seminerde Protokol ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv, protokol kuralları ile temsil konularında detaylı bilgiler verdi. Seminere, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İşler, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Pamukkale Belediyesi personeli ile Denizli’de bulunan belediye çalışanları da katıldı. Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Süreyya İşler seminer açılış konuşmasında iletişimin kurumlardaki önemini vurguladı. Bir gülüş ile kalbe dokunmanın önemine dikkat çeken İşler, “Etkili iletişim ve kişisel gelişim biz insanların Dünya’ya ilk gelişinden itibaren başlıyor. Hayat küçük şeylerden oluşur. Eğer sen seversen büyük olur. Kurumlarda ilk duruş, karşılama, tavır ve hareketler bizim davranış biçimimizi ifade eder. Bu sizin başarınızdır, ardından da kurumun başarısıdır. Bir kişinin gelişinden gidişine kadar kim olursa olsun bir gülüş ile kalbe dokunuş çok önemlidir” dedi.

 

“HER ŞEY SEVMEKLE BAŞLAR”

 

Eğitim seminerinde personele hitap eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, vatandaşa her zaman güler yüzlü olunması tavsiyesinde bulundu. “Yaratılanı severiz yaratandan ötürü” sözünün düstur edinilmesi gerektiğini belirten Başkan Örki, “Her şey sevmekle başlar. Öncelikle yaptığımız işi, bulunduğumuz kurumu seveceğiz ve gelen insanlara, belediyemizden hizmet bekleyen, devletten bir netice bekleyen insanlarımızı olabildiğince güler yüzümüzle, tatlı dilimizle ve sevgimizle karşılayacağız ve kucaklayacağız. Bütün personellerimizden özellikle istirham ediyorum; buraya öfkeyle dolu gelen vatandaşımız dahi olsa, ağzında belki günlük hayatımızda karşılaşmadığımız kötü kelimeler dahi kullanıyor olsa biz olabildiğince güler yüzümüzle onu yumuşatmaya çalışmalıyız. Her şeyden önemlisi, kendimize edinmemiz gereken bir düstur var. O da yaratılanı severiz yaratandan ötürü. Bu felsefeyi gönlümüze nakşettiğimizde ve onu iş hayatımıza da uyguladığımızda emin olun yaptığımız işten çok daha fazla keyif alacağız ve almış olduğumuz bu keyif toplumun her noktasına ulaşacak” diye konuştu. Protokol ve Kurumsal Nezaket Kuralları Uzmanı İhsan Ataöv ise “Kurallar, eğitimler her şey önemli. Ancak en önemli şey, karşımızda ki insanı kırmamak. Hem iş hem de özel hayatımız için, şöyle düşünmek gerek, karşımızdaki kalp belki Yüce Rabbimizin en sevdiği kalplerden, o nedenle bir insanı kırmadan, kötü söz söylemeden önce bunu aklımızda getirelim” diye konuştu. Etkinlik bitiminde Pamukkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından katılımcılara Eğitim, Seminer Değerlendirme Anketi yapıldı.

“VATANDAŞLARIGÜLERYÜZLEKARŞILAYIN”
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Pamukkale Üniversitesi’nde MEMNUNİYETSİZLİK derinleşiyor.

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı

Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle