MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

EVDE SAĞLIK, 2 YAŞINDA

Ana SayfaSağlikEVDE SAĞLIK, 2 YAŞINDA
EVDE SAĞLIK, 2 YAŞINDA

“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin sağlık ve hasta nakil birimi 2 yaşına girdi. Merkezin sağlık birimi 2 yılda 10 binden fazla vatandaşın imdadına koşarken, hasta nakil ve sağlık alanında bugüne kadar 263 bin 837 kez hizmet verdi.

16 November, 2019, Saturday 10:12 5166
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin "Evde Sağlık" ve "Hasta Nakil" birimi 2. yılını doldurdu. 16 Kasım 2017’den bugüne günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, yatağa bağımlı, engelli hastalar, kronik rahatsızlığı yüzünden yürüyemeyen vatandaşların; tanısı konulmuş sağlık sorunlarının ev ortamında planlanan tedavisinin takibi ve uygulamasını yapan birim 2 yılda 10 bin 447 vatandaşın imdadına koştu. Doktor muayenesi, enjeksiyon, serum, pansuman yapma gibi bugüne kadar 263 bin 807 kez hizmet veren Evde Bakım ve Sağlık Merkezi 19 bin 76 kez de hasta nakli gerçekleştirdi. Sağlık alanının yanında günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı, engelli ve yatalak vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını da karşılayan merkez 19 ilçede 18 bin 107 kişinin yüzünü güldürdü.

 

"19 ilçe 622 mahallede on binlerce vatandaşımıza ulaştık"

 

Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'nin Denizli’nin tamamında çok önemli bir ihtiyaca yanıt vermeye devam ettiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, merkezin 19 ilçe ve 622 mahallede hizmet verdiğini söyledi. 2 yıldan bu yana Evde Sağlık hizmetiyle Denizlililerin çok önemli bir ihtiyacına yanıt verdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, "Vatandaşımız bizden ne istiyorsa elimizden geleni yaptık, inşallah yapmaya da devam ediyoruz" dedi. Klasik belediyecilik faaliyetlerinin sürdüğünü ancak bunların yanında gönüllere de dokunmaya devam ettiklerini belirten Başkan Zolan, "Kapısı çalınmayan, derdi sorulmayan insanımız kalmayacak', anlayışıyla başlattığımız projemizde bugüne kadar on binlerce vatandaşımıza ulaştık” dedi.

 

“Mutlu ve huzurlu bir Denizli için”

 

Başkan Osman Zolan, vatandaşların dertlerine derman olmaya çalıştıklarını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mutlu ve huzurlu bir Denizli için gece gündüz demeden de çalışmaya devam ediyoruz. 19 ilçemizde onbinden fazla vatandaşımızın ayağına doktorumuzla, hemşirelerimizle, sağlık ekiplerimizle ulaştık. Bu beni çok mutlu eden bir proje, gönlümüzü ferahlatan, manevi dünyamızı zenginleştiren bir çalışma olduğu için ayrıca mutluyum. Belediye, yollar yapacak, alt yapı çalışmaları yapacak ama bunun yanında gönüller de yapması gerekiyor" dedi.

 

"İyi ki başlatmışız"


Evde Bakım ve Sağlık hizmetinin çok özel bir öneme sahip olduğunu söyleyen Başkan Osman Zolan, “Sağlıkta 2 yılda yaşlılarımıza, yatağa bağlı yaşayan hastalarımıza ve engellilerimize elimizi ve gönlümüzü uzattık. Birçok sıkıntıyı giderdik, ihtiyaçları karşıladık. Bizim isteğimiz Denizli’de yaşayan herkes mutlu olsun. Denizli’de kimse acı çekmeden ihtiyacını karşılasın, sahipsiz, kapısı çalınmayan, evine gidilmeyen kimse kalmasın, gece aç yatan tek bir vatandaşımız bile olmasın. Bu hizmetlerimiz artarak sürecek. Çalışan arkadaşlarıma verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu hizmeti alan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. 

EVDESAĞLIK2YAŞINDA
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 yaralı
Alevlerin sardığı ev kullanılamaz hale geldi
Buldan’a iki yeni sağlık tesisi kazandırılacak
Fenerbahçe’yi eleyen Denizlili gençler dikkat çekti
Denizli OSB yeşil inovasyon teknolojilerine dikkat çekti
Denizli’de kamyonet evin bahçesine uçtu; 1 ölü 3 yaralı
Denizlili sporcu, vücut geliştirmede IFBB Pro Card sahibi oldu
DTO, Kırgız Cumhuriyeti temsilcileriyle ticari köprünün temellerini attı
Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı
Denizli’ye binlerce uyuşturucu hap getiren 3 tacir yakalandı
Genel Müdür Yıldırım, Denizli Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesini ziyaret etti
Başkan Erdoğan şehitler için taziye mesajı yayımladı
Denizli'de zehir taciri ve aranan şahsı yakalayan mahalle bekçileri ödüllendirildi
Çivril Belediyesi şap hastalığına karşı çiftçinin yanında
Denizli'de halk otobüslerinin ateşi yükseldi
Denizli OSB’den doğaya ve geleceğe yatırım
Denizli'de yanan alanlarda binlerce fidan toprakla buluştu
Dönercide çıkan yangın paniğe yol açtı
Merkezefendi Belediyesi Atatürk’ü anlamlı bir konserle yad etti
Servergazi Devlet Hastanesi Denizli'de bir ilke imza attı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SAĞLIK

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Elektronik sigarada yanlış güven hissi

Beyaz İnci Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 4'üncü şubesini Denizlilerin hizmetine sundu

Meme kanserini erken teşhisle yendi, şimdi diğer kadınlara umut oluyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle