MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

İşçi, esnaf, iş adamı basketbol sevdasını liglere taşıdı

Ana SayfaIlçe Haberleriİşçi, esnaf, iş adamı basketbol sevdasını liglere taşıdı
İşçi, esnaf, iş adamı basketbol sevdasını liglere taşıdı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın destekleriyle Sarayköylü 12 basketbol sever bir araya geldi, Sarayköyspor Basketbol Takımı kuruldu. Mühendis, işçi, esnaf ve iş adamından oluşan takımın kaptanı Haldun Aydoğdu, tek hedeflerinin ilçeye basketbol sporunu yayarak gençlere takımı devretmek olduğunu söyledi.

04 December, 2019, Wednesday 11:30 3104
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Sarayköy, basketbol sporu ile yeni bir ligde daha yerini aldı. Mühendis, işçi, esnaf ve iş adamından oluşan Sarayköyspor Basketbol Takımı kuruldu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın destekleriyle Sarayköylü 12 basketbol sever bir araya geldi.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Denizli Büyük Erkekler kategorisinde mücadele eden Sarayköyspor Basketbol Takımı son olarak Hasan Güngör Spor Salonu’nda Servergazi Basketbol Takımı ile karşılaştı. Mücadelede takımı Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Cansever yalnız bırakmadı.

Siyah, kırmızı renkler adına basketbol dalında da mücadele edilmesinden mutluluk duyduğunu anlatan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköyspor Basketbol Takımımızı iş adamı, mühendis, esnaf ve işlerinde başarılı olmuş birçok arkadaşımız oluşturuyor. Bu yoğun tempolarında spora ayırdıkları vakti Sarayköyspor’un başarısı için sahalara taşıyan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, kendilerine teşekkür ederim. Hentbol, folklör takımımızla ilçemizin adını birçok başarılara taşıdık.  İnşallah Sarayköyspor Basketbol Takımı da bu ligde adından bahsettirecek ve gelecek nesillere güzel örnek olacak. Sarayköy ilçesi basketbol ile daha bugün tanışmış değil. Yıllar önce hem Sarayköy Lisesi hem de Sarayköy Kız Meslek Lisesi olarak Denizli özelinde büyük başarılara imza atmış bir ilçemiz Sarayköy. Bugünde Büyük Erkekler Liginde arkadaşlarımız mücadele veriyorlar. Ben kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu salonu Sarayköyspor taraftarları ile doldurmayı ümit ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Cansever, “ Kurumumuz olarak birçok branşta Sarayköylü gençlere, çocuklara, büyüklere hizmet vermekteyiz.  Sarayköy Belediyesi’nin desteğiyle de büyükler kategorisinde ilk defa liglerde basketbolda faaliyet göstermeye başladık. Biz bunu alt kategorilere de yaymaya çalışacağız. Önümüzdeki günlerden itibaren en alt kategoriden başlayarak kız ve erkeklerde Sarayköy’ün adını basketbolda da duyurmak istiyoruz” diye konuştu. 

Sarayköyspor Basketbol Takım Kaptanı 43 yaşındaki Haldun Aydoğdu, “ Satış pazarlama işi ile uğraşıyorum ve basketbolu seviyorum. 2013 yılında şimdiki takımdaki arkadaşlarımızın çoğu ile bir takım kurmuştuk. Ben İstanbul’a gittiğim için takımdan ayrıldım. Arkadaşlarımın da vakitleri olmayınca pek ilgilenen olmamış. Denizli’ye dönüş yaptığımda tekrar takımımızı kurmak istedik. Sağ olsun Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş destek çıktı. Şimdi mücadele içindeyiz. Hedefimiz güzel bir birliktelik olması, ilçeye basketbol sporunu yayarak gençlere takımı devretmek” şeklinde konuştu.

Takım içinde yer alan AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Gültekin, vakit buldukça spor yaptığını ve takımda oynamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “ Takım gençlerden kurulur demek isterdim ama ortalama yaş grubumuz 40 yaşlarında. Lise, ortaokul döneminde basketbol oynayan kişilerin sonradan basket sevdalılarının tekrar ortaya çıkmasıyla kurulan bir takım. Bu takım hep yenmek için kurulan bir takım değil. Spor yapmak adına kurulan bir takım. Kurulan bu takım ile bizden sonra gelecek olan nesille güzel örnek olabilirsek ne mutlu bize. Amacımız sadece bu. Hedefimiz sadece spor yapmak. Bizden sonra gelebilecek nesillere iyi bir örnek olabilmek.  Bu takımımızın kurulmasında Sarayköy Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a çok teşekkür ederiz. Sarayköyspor adına bize yapılması gereken tüm desteği yaptı” dedi.

SARAYKÖYSPOR BASKETBOL TAKIMI OYUNCULARI
Sarayköyspor Basketbol Takımını ), Ziraat Mühendisi ve AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hakan Gültekin Hakan Gültekin (42), Satış Pazarlama işi ile uğraşan Mehmet Kasap (33), Satış Temsilcisi Lütfi Genç (43), İşletme Müdürü Mustafa Çetinkaya (29), Satış Pazarlamacı Haldun Aydoğdu (43), İhracaat Temsilcisi Hüseyin Tanrıkulu (31), Satış Temsilcisi Tolga Tekinaslan (33), Satış Temsilcisi Yusuf Demir (33), İdari İşler Sorumlusu Mustafa Çağlar (45), Satış Temsilcisi Ali Verimli (45), Tekstil Satış Müdürü İbrahim Bayrakçı (43) oluşturuyor.

İşçiesnafişadamıbasketbolsevdasınıligleretaşıdı
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu
Süratli otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti
Denizli'de kan donduran olay: Alkollü eğlence dönüşü darp edilen bebek hastanelik oldu
Afyon’da Gelişim Ligi maçına verilen saha tepkilere neden oldu
DENİZLİ SU ZİRVESİ İLE SUYUN GELECEĞİ İÇİN ORTAK SORUMLULUK VURGUSU
DSO’DA YILIN SON MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Komşusunu darp eden sivil memur hakkında soruşturma açıldı
Fidanlar çınarlarla buluşuyor, nesiller arası gönül köprüsü kuruluyor
Merkezefendi’nin festivali soğuk kış günlerini ısıtıyor
Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti
Tüp mide ameliyatı hastalara konfor ve ağrısız bir tedavi imkanı sunuyor
Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu
Sırıklı sakinlerinden 2 bin kişilik keşkek hayrı
Heykel çalışması ‘Döngü’ sergilenmeye değer görüldü
Eğitim Bilimci Paşayev, Azerbaycan’da kariyer fırsatlarını keşfetme yöntemlerini anlatacak
DTO komite ve meclis üyeleri ortak istişare toplantısında buluştu
Buldan Gençlik Merkezinde mini hayvanat bahçesi kuruldu
Buz Pateni Pisti gençlerin yeni buluşma noktası oldu
Ebe anne doktor oğluyla birlikte şifa dağıtıyor
Buldanlı öğrencilere vergi bilinci eğitimi verildi

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
İLÇE HABERLERİ

Çameli’nin üreticisine Büyükşehir’den mazot desteği

Aniden bastıran sağanak yağış Tavas’ta taşkına neden oldu

CHP’li başkanlardan AK Partili Başkan Arslan’a tebrik ziyareti

Başkan Murat Kumral; "Büyüklerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle