MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Barış Pınarı Harekatına “Asker Selamı” ile destek verdiler

Ana SayfaIlçe HaberleriBarış Pınarı Harekatına “Asker Selamı” ile destek verdiler
Barış Pınarı Harekatına “Asker Selamı” ile destek verdiler

Buldan Belediye Meclisi Olağanüstü toplandı. Toplantıda, sınırlarımızın güvenliği ve güney sınırlarımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nın amacına ulaştığını ancak henüz bitmediğini dikkat çeken meclis üyeleri, verdikleri asker selamı ile Mehmetçiğe destek verdiler.

19 October, 2019, Saturday 11:29 2733
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Buldan Belediye Meclisi, olağanüstü toplanarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle sınırlarımızın güvenliği ve güney sınırlarımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için başlatılan Barış Pınarı Harekatına destek verdi.

“Harekat güzel başladı güzel bitti”

Türk ordusunun girdiği her yere barışı götürdüğünü belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Her zaman Türk ordusunun ve siyasi iktidarın destekçiyiz.  Türkiye tarihin en zor dönemeçlerden birini yaşıyor. Bunun için Barış Pınarı Harekatı, tek bir askerle de olsa, yüz bin kişiden oluşan askeri harekatta olsa Türkiye’nin içinde bulunduğu önemli hareket kabul edilebilir. Türkiye tarihin en hassas döneminden geçiyor. Türkiye çok zor dönemde hayatiyetini devam ettirmeye çalışan bir devlet. Barış Pınarı Harekatı, çok güzel başladı çok güzel bitti. Bu meclis kararının esprisi, bir Müftü Hulusi Efendinin fetvası mahiyetinde olmasa da Buldan erkanını bilgilendirme açısından önemli. Çünkü siz meclis üyeleri, Buldan halkının en yüce temsilcileri sıfatı ile buradasınız. Barış Pınarı Harekatı,  İstiklal savaşından sonra dışarıya karşı en önemli hamledir.  Aslında hamle veya taarruz değil.  Müdafaa hamlesi. Hattı müdafaadayız. Taarruz etmedik. Etme gücümüz de yok aslında. Bu millet hiç olmadığı kadar 15 Temmuz darbe girişimini yaşadı.   15 Temmuz alışılagelmiş bir darbe teşebbüsü değil. Resmen dış müdahale endeksli iç savaşın provasıdır. Ne Türk yargısı kalmıştır, ne de Türk ordusu kalmıştır. Ordumuz yeniden yapılanıyor. Yargımız yeniden yapılanıyor. Türkiye bürokrasisinde ciddi sıkıntılar var” dedi.

 “Askerlerimizin yanındayız”

Burada en büyük vazife Cumhurbaşkanından önce Türk milletinindir. Devlet her zaman Cumhurbaşkanından  en  üst mekanizmasına kadar  çıkış yolu bulamadığı dönemlerde sine-i millete dönmüştür. Bizde burada yerel olsak da sine-i milletin temsilcisiyiz. 1918’i düşünün. Koca İmparatorluğu morg masasına yatırdılar. O an ne oldu. Bu milletin ordusu kadrosu Mehmetçiği tekrar o morg masasındaki adamı aldı, tekrar bu topraklarda ve dünyanın en hassas topraklarında dünyanın nefes borusu Anadolu’da dirildi. Onun için Allah’tan başka hiçbir irade milletin üstünde değildir. Cumhur reisi de,  bakan da,  vekil de bizim vekilimizdir. Birlik ve beraberlik oradan geçiyor. Neticede cumhurbaşkanı ile Cemişgezek’teki Durmuş Ağa ile arasında bağlantıyı kuramazsak ülkede sıkıntı var demektir.  O iradeyi kuracak olan münevver kadro ise sizler belediye meclis üyeleridir.  Belediye meclis üyeleri, milletvekilleri, akademisyen, mühendisi görevini yapacak. O nedenle bu toplantının maksadına hasıl olduğuna inanıyorum.  Türk ordusu, en güçlü en yapıcı, gittiği yere barış götüren ve gittiği hiçbir yerde zulüm etmeyen tek ordudur.  Mehmetçik’in bir duruşu vardır ki, biz bu duruşa müheykel duruşu deriz,  tüm cihanın orduları toplansa benim Mehmetçiğimin duruşuna nail değildir.  O nedenle her zaman, Türk ordusunun, siyasi iktidarın arkasındayız, desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır” dedi.

Buldan Belediye Meclisi CHP, MHP ve DP grubu ABD heyeti ile yapılan görüşmenin ardından Barış Pınarı Harekatı’nın sonlandırılmasını manidar bulduklarını, harekatın amacına ulaşmadığını ileri sürerken AK Parti ve MHP Grubu harekatın amacına ulaştığını  belirttiler. Harekatın amacının sınırlarımızda terör örgütünden arındırılmış sınır bölgesi oluşturmak, Türkiye’deki Suriyelileri ise güvenli bölgelere yerleştirmek olduğunu söyleyen Ak Parti Meclis Üyesi Mustafa Mustak, “ABD heyeki ile yapılan13 maddelik anlaşma Türkiye lehine olmuştur. Ancak daha ateş kes ilan edilmemiştir. Şartların yerine getirilmesi bekleniyor. Askerlerimiz hala Suriye’de” derken, MHP’li Hamdi Taşdelen ise masa başında kazanılan sahada kaybedilmemesi için harekatın durdurulmasının doğru bir karar olduğunu ileri sürdü.

  Buldan Belediye Meclis üyeleri toplantı sonrası, Mehmetçiğe verdikleri desteği  “asker selamı”yla verdi.

BarışPınarıHarekatına“AskerSelamı”iledestekverdiler
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli’de iki motosiklet çarpıştı; 2 yaralı
Buldan’ın tarihi 3 sokağı daha turizme kazandırılacak
Sözün ustaları Denizli’de buluşuyor
Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu
Denizli’de afet risklerini azaltmaya yönelik atılacak adımlar masaya yatırıldı
Honaz’ın meşhur cennet hurması bu kez cips olarak damakları şenlendirecek
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
İLÇE HABERLERİ

Çameli’nin üreticisine Büyükşehir’den mazot desteği

Aniden bastıran sağanak yağış Tavas’ta taşkına neden oldu

CHP’li başkanlardan AK Partili Başkan Arslan’a tebrik ziyareti

Başkan Murat Kumral; "Büyüklerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle