MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BAŞKAN GÜNGÖR "DEVLETİMİZ BUNUN HESABINI SORACAK"

Ana SayfaGündemBAŞKAN GÜNGÖR "DEVLETİMİZ BUNUN HESABINI SORACAK"
BAŞKAN GÜNGÖR "DEVLETİMİZ BUNUN HESABINI SORACAK"

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Güngör, “Bize bu acıyı yaşatanların hesabını soracağız. Hakk’ın rahmetine kavuşan vatandaşlarımızın ruhu şad olsun. Mekanları cennet olsun. Ailelerinin, yakınlarının, dostlarının ve milletimizin başı sağ olsun” dedi.

14 November, 2022, Monday 13:40 1098
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Güngör, “Bize bu acıyı yaşatanların hesabını soracağız. Hakk’ın rahmetine kavuşan vatandaşlarımızın ruhu şad olsun. Mekanları cennet olsun. Ailelerinin, yakınlarının, dostlarının ve milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Dün İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen bombalı saldırı da 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi ise yaralandı. Olay sonrası açıklama yapan Başkan Güngör, “Bu menfur eylemi yapanlar ve bağlantılarının ortaya çıkacağına inancımız tam. Türkiye’yi saldırılarla yolundan çevirmeye çalışanlar asla emellerine ulaşamayacaklar. Bu uğurda Devletimiz tüm gücüyle çalışıyor.  İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar neticesinde İstanbul İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda bombayı bırakan Suriye uyruklu Ahlam Albashır isimli terörist, PKK/YPG bağlantısını itiraf etmiştir. Ülkemizdeki huzur ve güven ortamını bozmaya çalışanlardan bunun hesabını soracağız. Yaralılarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmasını ümit ediyoruz.  İstanbul’da Emniyet birimlerimiz, savcılığımız, tüm adli birimlerimiz çalışmalarını hız kesmeden yürütüyorlar. Tüm ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de huzur ve güven ortamının hakim olduğunu belirten Başkan Güngör, “Ülkemizde huzur ve güven ortamı hâkim. Hem sınırlarımız içerisinde hem de sınırlarımız dışında bu olayın arkasında kim varsa ortaya çıkması için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kalkınma, istikrar ve güvenlik yönünde istihkarı sağlamış olan ülkemizde bu tür olaylarla bizleri yolumuzdan etmeye çalışacaklar. AK Parti Denizli Teşkilatı olarak ülkemizin refah ortamının bozulmaması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hiç kimse ülkemize bu tür olaylarla mesaj vermeye çalışamaz. Bizler asla yolumuzdan dönmeyeceğiz.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde yolumuza dimdik devam edeceğiz.  Canlarımıza kıyan hain terör örgütünden bunun hesabını elbet soracağız” şeklinde konuştu.

akparti
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Dağ Arama Kurtarma 9 yıldır arama kurtarma operasyonlarında gönüllü olarak yardımcı oluyor
Denizli 3. Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarında yerini aldı
Denizli’nin antik kentlerinde çalışmalar sürüyor
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Milli maç heyecanı Tavas’ta dev ekranlarda yaşanacak
Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı
KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI
Denizli'de ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi
Yapay zeka çağının işletmelerdeki verimliliğe etkisi
Denizlili yüzücüden Riyad’da tarihi başarı
Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 yaralı
Alevlerin sardığı ev kullanılamaz hale geldi
Buldan’a iki yeni sağlık tesisi kazandırılacak
Fenerbahçe’yi eleyen Denizlili gençler dikkat çekti
Denizli OSB yeşil inovasyon teknolojilerine dikkat çekti
Denizli’de kamyonet evin bahçesine uçtu; 1 ölü 3 yaralı
Denizlili sporcu, vücut geliştirmede IFBB Pro Card sahibi oldu
DTO, Kırgız Cumhuriyeti temsilcileriyle ticari köprünün temellerini attı
Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı
Denizli’ye binlerce uyuşturucu hap getiren 3 tacir yakalandı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNDEM

İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Yansımaları

Tunceli'de askeri araç uçuruma yuvarlandı! 4 askerimiz şehit oldu

Denizli’den Kazakistan’a başsağlığı

AK Partili Şahin Tin; “Emekçi ve emeklimizin yanındayız”

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle