MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Büyükşehir’den Çanakkale Zaferi’ne özel sergi “Bir gün değil, her gün Çanakkale”

Ana SayfaDenizli GündemBüyükşehir’den Çanakkale Zaferi’ne özel sergi “Bir gün değil, her gün Çanakkale”
Büyükşehir’den Çanakkale Zaferi’ne özel sergi “Bir gün değil, her gün Çanakkale”

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümünde, tarihi zaferde kahraman Türk askerinin kullandığı eşyaların yer aldığı özel bir sergi düzenliyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde 18 Mart’a dek açık kalacak sergiye tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.

07 March, 2023, Tuesday 15:58 602
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü nedeniyle “Bir gün değil, her gün Çanakkale” adlı özel bir sergi hazırladı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında düzenlenen sergi 18 Mart’a dek 09.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Tüm Denizlililerin davetli olduğu özel organizasyonda Çanakkale Zaferi’nde çarpışan kahraman Türk askerinin kullandığı eşyalar yer alırken, ziyaretçiler uzman rehberler eşliğinde tarihi bir yolculuğa çıkarılıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin davetlisi olan kentteki ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri de sergiyi ziyaret etme imkânı buluyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bir gün değil, her gün Çanakkale” adlı sergiyi ziyaret ederek, tarihi zafer sırasında yaşanılan kahramanlıkları çocuklarla birlikte rehberlerden dinledi.

 

Eşi benzeri olmayan bir zafer

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çanakkale Zaferi’nin dünya tarihinde eşi benzeri görülmemiş çok çetin bir savaş olduğunu dile getirerek, Türk milletinin Çanakkale’de 7 düvele karşı kazandığı zaferle unutulmaz bir destan yazdığını söyledi. Başkan Osman Zolan, “Çanakkale’de yüzbinlerce atamız şehit oldu, canını kanını bu kutsal toprak için verdi ama vatanını vermedi, bayrağını indirtmedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’te en önde komutanlık yaptı. Eğer bugün burada hür ve bağımsız yaşıyorsak, nefes alıyorsak, bu ülke bizimse bunun en büyük nedeni Çanakkale Zaferi’dir” dedi.

 

 

 

Başkan Zolan’dan sergiye davet

 

Başkan Zolan konuşmasına şöyle devam etti: “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Bize düşen bu vatana sahip çıkmaktır. Bu vatana sahip çıkacağız, böldürtmeyeceğiz, bayrağımızı dalgalandıracağız, cumhuriyetimizi koruyacağız. Bu sergimizin başta çocuklarımız olmak üzere Denizlililer tarafından gezilmesi çok önemli. Tüm hemşehrilerimi sergimize davet ediyorum. Bu vatanın bedeli Çanakkale’de, Kocatepe’de, Malazgirt’te ödendi. Bu vatan için canını veren kahraman ecdadımızı asla unutmayacağız.”

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR İÇİN DOPDOLU SÖMESTİR FESTİVALİ BAŞLIYOR
Merkezefendi Kış Festivalinde eğlence devam ediyor
Denizli Büyükşehir’den gençlere temel fotoğrafçılık eğitimi
Başkan Arslan öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır
DTO Başkanı Erdoğan; "İhracatçı sayımızı çoğaltarak üretimimizi artırmayı hedefliyoruz"
BAŞKAN ERTEMUR, 2026 PROJELERİNİN STARTINI VERDİ
BAŞKAN ERTEMUR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Süratli otomobil önce ağaca sonra duvara çarptı
Müstakil evde çıkan yangında 80 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Egekent Karaman Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezinin temel atma töreni düzenlendi
Çameli’de Miraç Kandili Programı düzenlendi
Başkan Doğan, "Miraç Kandili, kırgınlıkları geride bırakmaya ve dayanışmayı güçlendirmeye davet eden özel bir gecedir"
Vali Coşkun Denizli'ye veda etti
Budanan ağaçlar yuvaları ısıtıyor
MERKEZEFENDİ’DE 2. ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK TİYATROLARI FESTİVALİ BAŞVURULARI BAŞLADI
DSO Başkanı Kasapoğlu; "Dünyanın en önemli tekstil üreticilerinden birisiyiz"
DTO Başkanı Erdoğan, 2026 Heimtextil Fuarında Denizlili firmaları yalnız bırakmadı
Kamyonet buzlanan yolda kayarak ilerledi
Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Merkezefendi Kış Festivalinde eğlence devam ediyor

BAŞKAN ERTEMUR, 2026 PROJELERİNİN STARTINI VERDİ

BAŞKAN ERTEMUR’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Süratli otomobil önce ağaca sonra duvara çarptı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle