MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR38.7786
EURO43.8944
GR ALTIN4143.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: Buradaki fakir fukaranın yavrusundan ne istiyorsunuz

Ana SayfaGündemÇevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: Buradaki fakir fukaranın yavrusundan ne istiyorsunuz
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: Buradaki fakir fukaranın yavrusundan ne istiyorsunuz
23 December, 2017, Saturday 21:15 1860
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

ŞIRNAK (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Meclis'te de bunların uzantıları var. Onlara sesleniyorum yiğitseniz siz de dağlara gidin. Maaş alıp orada neden konuşuyorsunuz, kendi çocuklarınızı neden Amerikan okullarında okutuyorsunuz? En lüks yerlerde yiyeceksiniz, en lüks kıyafetleri giyeceksiniz, devletin en yüksek maaşını alacaksınız, sonra da buradaki gençlere dağı göstereceksiniz. Allah'tan korkun Allah'tan. Yiğitseniz siz gidin dağlara. Buradaki fakir fukaranın yavrusundan ne istiyorsunuz?" dedi.

Özhaseki, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Şırnak Olağan İl Kongresi'nde, kente yaraları sarmak için sık geldiğini, buradaki kardeşlerinin dertlerine derman olabilmek için neredeyse her hafta şehirde bulunduğunu, hizmet için geldiklerini söyledi.

İçeriden envai çeşit örgütler çıktığını dile getiren Özhaseki, "İçeridekilerle baş ediyoruz. Allah'ın izniyle de dışarıdakilerle de baş ederiz. Bakın burada PKK terör örgütü yapmış olduğu çukur siyaseti ile yaklaşık 48 bin evimizi yaktı, yıktı. Şimdi tek tek yaraları sarıyoruz, artık onarılmayacak durumda olan ne kadar ev varsa tek tek yapıyoruz. Silopi'de, İdil'de, Cizre'de yapıyoruz. Şırnak merkezde de 6 bin 500 konuta başladık." diye konuştu.

Özhaseki, konutları birkaç ay içerisinde bitireceklerini ve evleri teslim edeceklerini belirterek, 800 kilometreden fazla altyapıya başladıklarına, aynı zamanda anlaşma yapanlara kira ve eşya yardımında bulunmaya da devam ettiklerine işaret etti.

"Kardeşlik hukukunu tesis edeceğiz"

Özhaseki, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Allah'ın izniyle birkaç ay içerisinde bunların hepsini bitireceğiz. Onların yakıp yıktığı yerlere biz hayat vererek yeniden inşa edeceğiz. Ülkemizin güneyine birçok ülke geldi, binlerce kilometre öteden gelenler var. Bunlar buraya niye geldiler, bunlarla tarihte bir ortaklığımız mı vardı, onlarla aynı dinden miyiz, aynı ırktan mıyız, bir geçmişimiz mi var, tarihi bir hatamız mı var niye geliyor buraya bunlar? Burada hesapları var onun için geliyorlar. Gelirken de demokrasi, insan haklarını geliştirmek, özgürlükler adına geldiklerini söylüyorlar. Siz gittikleri herhangi bir ülkede demokrasi inşa ettiklerini gördünüz mü, insan hakları konusunda iyilikler yaptıklarını gördünüz mü? Kendilerine gelen 50 bin 100 mülteciyi almamak adına kapıdan girenleri dövüyorlar, su verene bile ceza veriyorlar. Gittikleri her yere kan ve gözyaşı götürüyorlar. Oradaki insanlar arasına düşmanlık saçıyorlar.

Ne yazık ki bunlar gelip içerideki bazı gençlerimizi de gafilleri de kandırarak ellerine silah verip dağlara doğru gönderiyorlar. Meclis'te de bunların uzantıları var. Onlara sesleniyorum yiğitseniz siz de dağlara gidin. Maaş alıp orada neden konuşuyorsunuz, kendi çocuklarınızı neden Amerikan okullarında okutuyorsunuz? En lüks yerlerde yiyeceksiniz, en lüks kıyafetleri giyeceksiniz, devletin en yüksek maaşını alacaksınız, sonra da buradaki gençlere dağı göstereceksiniz. Allah'tan korkun Allah'tan. Yiğitseniz sizin gidin dağlara. Buradaki fakir fukaranın yavrusundan ne istiyorsunuz? Biz bir ve beraber olacağız, birbirimize sarılacağız, Allah için yaralarımızı saracağız, kardeşlik hukukunu tesis edeceğiz, hem içeriden hem dışarıdan kullanmak isteyenlere de asla fırsat vermeyeceğiz."

"Biz bir millet hareketiyiz"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da "Dışarıdaki ve içerideki muhteşem tabloya minnetlerimizi ifade ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Şırnak'a birçok kez geldiğini, bugün helikopter ile Şırnak'a inerken kentin daha bir güzelleştiğini gördüğünü belirterek, "Bir yıkanlar var bir de yapanlar var. Yıkanların ne için yıktıklarını iyi anlamak lazım. Yapanların da ne için yaptıklarını çok iyi anlamak lazım. Her şey milletin gözü önünde cereyan ettiği için her birimiz oynanan oyunu çok net görüyoruz. Dünyada ve bölgede oynanan oyunları ve Türkiye'de oynanan oyunları çok iyi biliyoruz ama bilmedikleri bir şey var. Bizim en iyi bildiğimiz şey oyun bozmaktır." dedi.

Kurulan bütün tuzakları ve oyunları bozarak Türkiye'nin bu aziz milletle beraber yoluna devam ettiğini ve devam edeceğini vurgulayan Ünal, şöyle devam etti:

"Çünkü önümüzde Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir lider var. Bu milletin duası var. Bir şeyin cevabını iyi vermemiz lazım. Biz kimiz? Biz partilerden bir parti değiliz. Biz bir millet hareketiyiz. Bu millet hareketinin hamurunu neyin yoğurduğuna, kumaşını kimin diktiğine bakmak gerekir. Biz öyle bir milletiz ki milleti İbrahim olarak kıblesi aynı, inancı, tarihi, kültürü, davası, derdi ve misyonu aynı olan insanlarız. Bizim hakikatımız yaratılmışı yaratandan ötürü sevmektir. Bizler Müslümanlarız. Bizler teslim olmuşlarız. Bizler, gayret bizden tefrik Allah'tandır diyenleriz. Bizler seferle sorumluyuz. Zafer Allah'a aittir diyenleriz. Bizler bütün coğrafyalarda kıblesi ve imanı belli elif gibi dik duranlarız. Bizler 10 bin kilometre öteden gelenlerle iş birliği yapanlar değiliz. Bizler bu millete zarar veren, milletin körpecik zihinlerini zehirleyenler değiliz. Bizler ahlaktan, demokrasiden, barıştan ve özgürlükten bahsedip kendisi gibi düşünmeyenlere faşistçe baskı yapanlar değiliz. Bizler el yapımı patlayıcılarla sokakları cehenneme çevirenler değiliz. Bizler Allah'a teslim olmuş merhameti ilke edinmişleriz."

Israrla "Türkiye'nin DEAŞ'a destek olduğunu" söylediklerini dile getiren Ünal, "Sabah akşam bunu söylediler. CHP'si, HDP'si ve PKK'sı hep bunu söyledi. Sonra biz neyi gördük? Bu bize saldıranların DEAŞ ile Rakka'da nasıl beraber iş birliği yaptığını gördük mü? Bize DEAŞ'tan petrol alıyorsunuz diyen PKK'nın 2013'te DEAŞ'tan petrol satın aldığını gördük mü? Bu coğrafya ve bu halk için savaştıklarını söyleyenlerin, kimlerle iş birliği yaptıklarına bir bakın. Bu iş birliğini ne için yaptıklarına bir bakın." ifadesini kullandı.

ÇevreveŞehircilikBakanıÖzhaseki:Buradakifakirfukaranınyavrusundanneistiyorsunuz
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Yaşanan yüzde 65 verim kaybı kiraz, kayısı ve erikte fiyatları etkiledi
Yaşanan yüzde 65 verim kaybı kiraz, kayısı ve erikte fiyatları etkiledi
Denizli OSB'de Yeni Nesil İnsan Kaynakları Yönetimi konuşuldu
Denizli OSB'de Yeni Nesil İnsan Kaynakları Yönetimi konuşuldu
Mahalleli kitap okusun diye muhtarlığı kütüphaneye çevirdi
Mahalleli kitap okusun diye muhtarlığı kütüphaneye çevirdi
Denizli'de 300 kadın aynı anda yoga yaptı
Denizli'de 300 kadın aynı anda yoga yaptı
Kendisinden haber alınamayan adam evinde ölü bulundu
Kendisinden haber alınamayan adam evinde ölü bulundu
Yılan tarafından ısırılan adam hastaneye kaldırıldı
Yılan tarafından ısırılan adam hastaneye kaldırıldı
Tesettürlü kadına hakaret eden şüpheli gözaltına alındı
Tesettürlü kadına hakaret eden şüpheli gözaltına alındı
Köyümde Sinema Günleri başladı
Köyümde Sinema Günleri başladı
Yılların içme suyu sorunu çözüldü
Yılların içme suyu sorunu çözüldü
Tavas’ta kapsamlı yol düzenlemesine başlandı
Tavas’ta kapsamlı yol düzenlemesine başlandı
DOSTEK Koleji mezunlarının yüzde 88'i kendi alanlarında istihdam ediliyor
DOSTEK Koleji mezunlarının yüzde 88'i kendi alanlarında istihdam ediliyor
Karne öğrencilerin kimliği değildir
Karne öğrencilerin kimliği değildir
Yaz aylarında güneş çarpması, klima kullanımı ve gıda zehirlenmelerine dikkat
Yaz aylarında güneş çarpması, klima kullanımı ve gıda zehirlenmelerine dikkat
Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü tarlaya uçtu
Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü tarlaya uçtu
Su kirliliği Denizli’de büyük risk oluşturuyor
Su kirliliği Denizli’de büyük risk oluşturuyor
Başkan Vekili Marım’ın ağabey acısı
Başkan Vekili Marım’ın ağabey acısı
Milletvekili Ün: "Çifte vatandaşlık sahibi Moşeler, İsrail’e savaş suçu işlemeye gidiyor"
Milletvekili Ün: "Çifte vatandaşlık sahibi Moşeler, İsrail’e savaş suçu işlemeye gidiyor"
Denizli Analig Atletizm Grup Şampiyonasına ev sahipliği yapacak
Denizli Analig Atletizm Grup Şampiyonasına ev sahipliği yapacak
Ünlü Şef Amani, Merkezefendi Kadın Kooperatifi’ne hayran kaldı
Ünlü Şef Amani, Merkezefendi Kadın Kooperatifi’ne hayran kaldı
Denizlili genç hafızlar 3 günlük kampta eğitimler aldı
Denizlili genç hafızlar 3 günlük kampta eğitimler aldı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNDEM

Tunceli'de askeri araç uçuruma yuvarlandı! 4 askerimiz şehit oldu

Denizli’den Kazakistan’a başsağlığı

AK Partili Şahin Tin; “Emekçi ve emeklimizin yanındayız”

ÇKS başvuruları 31 Aralık 2022 tarihinde son bulacak

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle