MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Emekçi kadınlar Anneler Gününü tütün tarlasında kutladı

Ana SayfaDenizli GündemEmekçi kadınlar Anneler Gününü tütün tarlasında kutladı
Emekçi kadınlar Anneler Gününü tütün tarlasında kutladı

Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Anneler Günü’nü Beyağaç ilçesinde tarlalarına tütün diken kadınlarla birlikte geçirdi. Traktör kullanarak tütün üreticilerine destek veren milletvekili Ün’e Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün de eşlik etti.

12 May, 2025, Monday 12:30 406
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli’de Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Anneler Günü’nü Beyağaç ilçesinde tarlalarına tütün diken kadınlarla birlikte geçirdi. Traktör kullanan Milletvekili Ün, tütün fidesi dikimi yapan kadınlarla sohbet etti yardım etti. Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Milletvekili Ün, "Beyağaç Belediye Başkanımız Sezayi Pütün’ün daveti üzerine ilçeye geldim. Tütün eken kadınlarımızla birlikte Anneler Günü’nü kutladık. Onların elleri iki kez öpülmeyi hak ediyor. Hem anneliğin kutsal yükünü omuzluyorlar hem de insanlığı var eden toprakla uğraşıyorlar. Onların hayır duasını almak için ne yapsak az. Varlıkları hayatımız için düzen-yoklukları kaos demek, fedakârlıklarıyla her daim yanımızda olan tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, her birine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum. Tütün tarlasında çok farklı bir gün yaşadık. Sorunlarını bildiğimiz ve her fırsatta çözümü için dile getirdiğimiz çiftçilerimize bol bereketli bir sezon geçirmelerini diliyorum" dedi.

Milletvekili Ün İlçe sakinleriyle kahvehane ve ev ziyaretleri vesilesiyle de de bir araya geldi.
İnşaat çalışmalarına devam edilen Çarşı Camisinde de inceleme yapan Milletvekili Ün, yetkililerden bilgi aldı. Belediye başkanlığı uhdesinde yapılan ve ilçenin en büyük camisinde inşaat işlerinin hızla devam ettiğini anlatan milletvekili Ün, "Camiimizin minaresi çıkıldı ve inşaatımızın da kazasız belasız bir an önce bitirilmesi için işçi kardeşlerimizle birlikte kurban kestik. Cami inşaatımıza hayırseverlerimizin katkısı da çok büyük. İlçe içinden, ilçe dışından çevre illerden hayırseverlerin destekleriyle kaba inşaatı tamamlanan camimiz inşallah kısa bir süre sonra tamamlanarak ibadete açılacak. Camimizin açılış törenin de de yine hep birlikte olacağız. Allah’ım yapılan hayırları kabul etsin" diye konuştu.

Başkan Pütün’den Ün’e teşekkür
Daha sonra Beyağaç Belediyesini de ziyaret eden Milletvekili Ün, Belediye Başkanı Sezai Pütün’ den ilçede devam eden yatırımlar ve projelerle ilgili olarak bilgi aldı. Anlamlı bir günde gerçekleştirdiği ziyaretleri için milletvekili Ün’e teşekkür eden Belediye Başkanı Pütün de "Nazik ziyaretleri için vekilimize teşekkür ediyorum. İlçemiz adına gösterdiği ilgi ve desteklerin devamını diliyoruz. Milletvekilimizle birlikte annelere adanan özel günde tarlalarında çalışan tütün fidanı diken kadınlarımızı da ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladık. İlçemiz adına çok güzel bir günü hep birlikte yaşadık" ifadelerini kullandı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK
Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı
Başkan Dere, şap hastalığından mağdur olan aileleri yalnız bırakmadı
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"

PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI

BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle