MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

GEKA’dan Avrupa'daki Türk seyahat acentelerine yönelik tanıtım turu

Ana SayfaDenizli GündemGEKA’dan Avrupa'daki Türk seyahat acentelerine yönelik tanıtım turu
GEKA’dan Avrupa'daki Türk seyahat acentelerine yönelik tanıtım turu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Güney Ege Kalkınma Ajansı 10-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında Güney Ege Bölgesi'nde alternatif turizm imkanlarının tanıtılması amacıyla Avrupa'daki Türk seyahat acentelerine yönelik tanıtım turu düzenledi.

17 May, 2024, Friday 15:29 581
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Aydın, Denizli ve Muğla’nın alternatif turizm çeşitliliğinin öne çıkartıldığı tanıtım turu, Güney Ege Kalkınma Ajansı, Aydın Ticaret Odası, Denizli Ticaret Odası, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ve Almanya'daki Türk seyahat acenteleri birliği COOP TRR iş birliğiyle gerçekleştirildi.

6 gün süren etkinlikte Almanya’daki Türk Seyahat Acenteleri Birliği COOP TRR’ye bağlı Almanya, Belçika ve Hollanda olmak üzere farklı ülkelerden 25 seyahat acentesi yetkilisine Güney Ege Bölgesi’nin alternatif turizm rotaları tanıtıldı. Ayrıca ziyaretçi acentelerle bölgedeki turizm profesyonelleri bir araya getirilerek B2B görüşmeler gerçekleştirildi. Böylece, Avrupa seyahat acentesi yetkililerinin Güney Ege’deki turizmcilerle network ve iş birliği geliştirmelerine katkı sağlandı. Gerçekleştirilen etkinlikle, Aydın-Denizli-Muğla’dan alternatif kültür destinasyonlarının yeni seyahat acentelerinin turlarına eklenmesi hedefleniyor.

Kültür turizmi ağırlıklı info turun Aydın bölümünde AYTO Kültür Evi, Aydın arkeoloji Müzesi, Aydın’ın geleneksel çarşısı ve Sevgi Yolu, Tralleis, Priene, Milet, Aphrodisias Antik kentleri, Karacasu, Didim Apollon Tapınağı, İlyas Bey Camii, Karina Koyu, Doğanbey Köyü ziyaret edildi.

Muğla’da ise Milas’ın Çomakdağ köyünde geleneksel köy düğünü yerel halk tarafından ziyaretçilere canlandırıldı. Stratonikeia Antik Kenti, İncirlin Mağarası, Köyceğiz’de Yuvarlakçay, Akyaka, Muğla merkezde Saburhane, Arasta ve Kültür Yolu ziyaret edildi. Dalyan’da ise gerçekleştirilen tekne turunda ziyaretçiler, doğa harikası Dalyan lagünü ve İztuzu plajının yanı sıra kaya mezarlarını görme imkanına ulaştılar.

Tanıtım turunun Denizli bölümünde Denizli’deki termal turizm imkanlarını deneyimleyen ziyaretçiler ayrıca, Laodikeia Antik Kenti ile geleneksel dokumaları ve mimarisiyle farklı bir ambiyansa sahip Buldan’ı ziyaret ettiler.

GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, konuya yönelik yaptığı açıklamada; “Ajansımız, ‘Alternatif Turizmde Yeni Destinasyonlar Sonuç Odaklı Programı’ yürütmektedir. Bu çerçevede bölgemizde alternatif turizm ögelerinin tanıtımına ve geliştirilmesine yönelik faaliyetler gerçekleştirmekteyiz. Söz konusu tanıtım turu da bu faaliyetler arasında yer almaktadır. Öncelikle bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde Ajansımızla iş birliği içerisinde hareket eden Aydın ve Denizli Ticaret Odası ile Muğla Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederiz. Ayrıca, İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerimizin katkılarından da söz etmemiz yararlı olacaktır. İlgili kurumlarımızın iş birliği içerisinde hareket ettiği bu faaliyet neticesinde, bölgemizdeki alternatif kültür destinasyonlarının Avrupa’daki seyahat acentelerinin turlarına eklenmesini hedefliyoruz” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Büyükşehir genç yeteneklerin yanında
Kent Konseyi El Emeği Pazarı açıldı
Denizli 2026’yı ışıl ışıl karşılıyor
“Bu şehrin kaynakları bu şehir için harcanıyor”
Denizli Büyükşehir sanatta çıtayı yükseltmeye devam ediyor
Ülke genelinde 150 milyonluk hırsızlık yapan kasa fareleri operasyonlarla yakalandı
Denizli'de zincir marketin indirimli açılışı geceden sabaha kuyruk oluşturdu
Denizli’de şüpheli valiz kontrollü bir şekilde patlatıldı; içinden kıyafetler çıktı
Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi
Devasa çukur kazıp tarihi eser aradılar
Kayıp Alzheimer hastası yaşlı adam dere kenarında ölü bulundu
Yılbaşı Festivali ile Denizli bir başka güzel
KIŞ FESTİVALİ’NDE EĞLENCE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
DENİZLİ EKONOMİSİ, YILI GÜÇLÜ VERİLERLE KAPATIYOR
Denizli’de sağlıklı hayat merkezlerine MHRS ile kolay erişim
Yoldan çıkan araç ağaca çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Yoldan çıkan araç ağaca çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Denizli Büyükşehir’den Regaip Kandili’nde gönüllere dokunan ikram
Denizli Büyükşehir’den Regaip Kandili’nde gönüllere dokunan ikram
Yeni yıl coşkusu kadınların el emeğiyle taçlanıyor
Denizli'de esnaflardan Regaip Kandili hayrı
“Çayı Seven Adam” okurla buluştu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli 2026’yı ışıl ışıl karşılıyor

Ülke genelinde 150 milyonluk hırsızlık yapan kasa fareleri operasyonlarla yakalandı

Denizli'de zincir marketin indirimli açılışı geceden sabaha kuyruk oluşturdu

Denizli’de şüpheli valiz kontrollü bir şekilde patlatıldı; içinden kıyafetler çıktı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle