MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

GÖLEMEZLİ KAPALI PAZARYERİ HİZMETE HAZIR

Ana SayfaDenizli GündemGÖLEMEZLİ KAPALI PAZARYERİ HİZMETE HAZIR
GÖLEMEZLİ KAPALI PAZARYERİ HİZMETE HAZIR

Pamukkale Belediyesi tarafından yapımı devam eden kapalı pazar yerlerinden biri daha tamamlandı. Belenardıç ve Karakurt mahallelerinden sonra Gölemezli mahallesindeki kapalı pazar yeri hizmete sunulmaya hazır hale getirildi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Vatandaşlarımızın mevsim koşullarından etkilenmeden rahat bir şekilde alışveriş yapabileceği kapalı pazar yerlerini birer birer tamamlıyoruz” dedi.

30 March, 2021, Tuesday 12:26 3226
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale Belediyesi tarafından ilçe halkının taleplerini göz önüne alarak başlatılan kapalı pazar yerleri projesi kapsamında bir mahallede daha çalışmalar tamamlandı. Daha önce Belenardıç ve Karakurt mahallelerindeki pazar yerleri tamamlanırken, bu kez Gölemezli’deki kapalı pazar yerinin inşası da bitti. Toplam 500 metrekarelik alana yapılan kapalı pazar yerinde çalışmalar tamamlanarak hizmete sunulmaya hazır hale getirildi. Gölemezli Kapalı Pazar Yeri’nde vatandaşların alış verişlerini rahatlıkla yapabilecekleri alan ile birlikte otopark alanı da bulunacak.

 

GÖLEMEZLİLERDEN TEŞEKKÜR

 

Gölemezli Mahalle Muhtarı Süleyman Tekin, Pamukkale Belediyesi tarafından inşaatı başlanan kapalı pazar yerinin kısa sürede tamamlandığı için memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bu kapalı pazar yerimiz halkın düğün, nişan, mevlit gibi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çok amaçlı tesis olarak mahallemize kazandırıldı. Avni Başkanımız söz vermişti, sözünü tuttu. Başta Başkanımız Avni Örki olmak üzere, emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ederim” dedi. 19 yıldır pazarcılık yapan Özkan Abalı da, “Karda, kışta, yağmurda sorun yaşıyorduk. Avni başkanımız bu tesis ile sorunlarımızı giderdi. Oraya taşınacağımız günü bekliyoruz. Çalışmalarından dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Arif Yatçı da “Açık pazar yerinde birçok sorun yaşanıyordu. Bu sorunlardan kapalı pazar yerimiz sayesinde kurtulacağız. Pazarcıları, esnafları ve vatandaşları düşündüğü için Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye teşekkür ederiz. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.

 

HALKIMIZ İSTEDİ BİZ YAPTIK

 

İlçede yapılan hizmetlerin vatandaşların talepleri göz önüne alınarak yapılması için gerekli özeni gösterdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kapalı Pazar Yeri ihtiyacı Gölemezli mahalle sakinlerimizin talepleri arasında birinci sıradaydı. Bu mahallemizde atıl durumda olan 250 metrekarelik kapalı alana sahip depoda güçlendirme çalışması yaptık. Yanındaki 250 metrekarelik alanı da buraya katarak toplam 500 metrekarelik kapalı pazar yerimizi hizmete hazır hale getirdik. Mahallenin tam merkezinde bulunan alan vatandaşlarımızın ortak kullanım alanı olarak mevlit, düğün gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapacak. Mahallelerinde pazar yeri olmadığı için alışverişlerinde zorluk yaşayan vatandaşlarımız için büyük kolaylık olacak. Kapalı pazar yerlerimizde vatandaşlarımız, hava şartlarından etkilenmeden güven içerisinde alışverişlerini yapabilecek, aynı şekilde esnafımızda rahat bir şekilde ürünlerini sergileyebilecek. Gölemezli Kapalı Pazar Yeri’nin şimdiden hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

GÖLEMEZLİKAPALIPAZARYERİHİZMETEHAZIR
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Sanayi Odasi Meslek Komiteleri Ortak Toplantisi gerçekleştirildi
Çal’da 2 mahallede şap tespit edilmesi üzerine 19 mahalle karantinaya alındı
Denizli’de silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor
Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı
Babadağ’da off-road gösterileri nefes kesti
Babadağ Belediyesinin 7’nci kez düzenlediği Babafest coşkuyla devam ediyor
Düğün konvoyunda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç şarampole yuvarlandı; 1 ölü 4 yaralı
Buldan'dan İzmir’e dönen tur midibüsü şarampole yuvarlandı; 2 ölü 31 yaralı
Zafer Partisi lideri Özdağ’dan Başkan Kepenek’e övgü; "Gerçekten kıskandım"
Başkan Arslan genç çiftin nikahını kıydı
Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı
Şarampole devrilen kamyonetin sürücü yaşama tutunamadı
Denizli'de avcılar denetlendi, kaçaklar yakalandı
Eve giren yılan paniğe neden oldu
Güney Ege’den 5,75 milyar TL’lik yatırım hamlesi
Yoldan çıkıp ağaca çarpan araçtaki iki genç hayatını kaybetti
Yakaladığı 800 kiloluk dev orkinosu sevdiklerine ihram etti
Çameli Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlığı için denetimlerini sürdürüyor
Okul müdürünü vuran kantincinin 17 yaşındaki oğlu aranıyor
Deneyimlerini üniversiteli gençlerle paylaştı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Çal’da 2 mahallede şap tespit edilmesi üzerine 19 mahalle karantinaya alındı

Denizli’de silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı

Babadağ’da off-road gösterileri nefes kesti

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle