MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

İKİ BACAĞINDAKİ DAMAR TIKANIKLIĞINDAN AMELİYATSIZ ANJİYOPLASTİ YÖNTEMİYLE KURTULDU

Ana SayfaDenizli GündemİKİ BACAĞINDAKİ DAMAR TIKANIKLIĞINDAN AMELİYATSIZ ANJİYOPLASTİ YÖNTEMİYLE KURTULDU
İKİ BACAĞINDAKİ DAMAR TIKANIKLIĞINDAN AMELİYATSIZ ANJİYOPLASTİ YÖNTEMİYLE KURTULDU

Denizli'de şeker hastası 85 yaşındaki yaşlı adam yaşadığı sorunlar için gittiği Özel Denizli Tekden Hastanesinde yapılan incelemelerin ardından her iki bacağındaki uyluk atar damarının tıkanık olduğu tespit edildi. Kardiyoloji Uz. Dr. Nihat Pekel, her iki bacağı da ameliyatsız bir şekilde anjiyoplasti yöntemi ile ilaç kaplı balonlar kullanarak hastanın sağlığını kavuşturdu.

17 January, 2025, Friday 11:29 1011
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde ikametgah eden 85 yaşındaki şeker hastası yaşadığı rahatsızlıkların ardından Özel Denizli Tekden Hastanesi doktorlarından Kardiyoloji Uz. Dr. Nihat Pekel'e ulaştı. Yapılan muayene ve tetkiklerin ardından hastanın her iki bacağında uyluk atar damarının tıkanık olduğu belirlendi. Kardiyoloji Uz. Dr. Nihat Pekel, her iki bacağı da ameliyatsız bir şekilde anjiyoplasti yöntemi ile ilaç kaplı balonlar kullanarak hastanın sağlığını kavuşturdu. Ameliyatın ardından ayaklarındaki ağrı ve rahatsızlıkların giderildiği için mutlu olduğu ifade eden 85 yaşındaki Mustafa Sürücüoğlu, “Özel Denizli Tekden Hastanesine gelmeden önce başka hastanelere başvurdum ama bir türlü iyileşemedim. Bütün hastalara tavsiyem eğer durumları benim gibi ise Özel Denizli Tekden Hastanesine başvursunlar. Buraya gelirlerse hastaların problemleri çözülür bütün emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Ameliyatsız, anjiyoplasti yöntemi ile ilaç kaplı balonlar kullanarak her iki atar damarı da açtık”
Yapılan incelemelerin ardından her iki bacağındaki atar damarların tıkanık olduğunu ve ameliyatsız bir şekilde anjiyoplasti yöntemi ile ilaç kaplı balonlar kullanarak hastanın sağlığını kavuştuğunu belirten Kardiyoloji Uz. Dr. Nihat Pekel, “Mustafa amcamız 85 yaşında ve kendisi emekli bir maden işletmecisi. Uzun yıllar şeker hastası ve yaklaşık 6 ay önce kalça kırığı yaşadı ve ondan sonrasında ise yatağa bağımlı kaldığı bir dönem oldu. O dönemde ayaklarında yaralar açıldı. Ardından ise bu ayak yaraları iyileşmedi. Biz yaptığımız incelemede her iki ayakta da damar tıkanıklığı tespit ettik. İki ayrı seansta önce sağ uyluk damarını daha sonra sol uyluk atar damarı ameliyatsız, anjiyoplasti yöntemi ile ilaç kaplı balonlar kullanarak her iki atar damarımızı açtık. Ayaktaki yaraların iyileşmesi böylelikle daha kolay olacak. Böyle bir başarılı işlem yaptık. Uyluk atar damarları ameliyatsız yöntem ile başarılı bir işlem gerçekleştirdik” diye konuştu.

“Bütün hastalara tavsiyem eğer durumları benim gibi ise Özel Denizli Tekden Hastanesine başvursunlar”
85 yaşındaki emekli maden işçisi uzun yıllar şeker hastalığı yüzünden her iki bacağındaki atar damarlarının tıkanıkları yapılan yöntemler ile düzeldiği için mutlu olduğu ve bu tarz hastalıkları olan hastalara Özel Denizli Tekden Hastanesine başvurmaları gerektiğini dile getiren Mustafa Sürücüoğlu, “Bir akrabamın düğününe gitmiştim ve orada düştüm. Kalçam kırıldı ve sonrasında bir hastaneye gittim ve orada 2 kez ameliyat geçirdim ama düzelmedi. Ardından Özel Denizli Tekden Hastanesine başvurdum. Burada ameliyat oldum ve iyileştim ama ayağımdaki yaralar şekerden dolayı düzelmedi. Nihat doktorumu durumu anlattım ve gerekli işlemleri yaptı. Anjiyo yaptı ve ayağımdaki ağrılar ve yaraların büyük bir kısmı geçti. Bütün hastalara tavsiyem eğer durumları benim gibi ise Özel Denizli Tekden Hastanesine başvursunlar. Buraya gelirlerse hastaların problemleri çözülür bütün emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu
Denizli Hayvancılığında Sağlık, Üretim ve Güç Bir Arada
Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı
Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
PAMUKKALE BELEDİYESİ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Başkan Doğan; "Merkezefendi’yi güvenli hale getirmek için kararlılıkla çalışıyoruz"
Vali Köşger; "Asrın felaketlerinde dayanışmanın en güçlü örneklerini sergilemiştir"
Özel Tekden Hastanesi kansere farkındalık için gökyüzünü renklendirdi
Denizli OSB’de ‘Dijital Dönüşüm’ paneli gerçekleşti
Küçük bir mektupla yıllar sonra gelen büyük vefa
Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu
Merkezefendi Belediyesi yeşil alana kaçak yapı iddiasıyla ilgili inceleme başlattı
Atatürk’ün Denizli’ye gelişi çeşitli programlarla kutlandı
Emekli polis çatıdan düşerek hayatını kaybetti
DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"
DTB’DEN MISIR'DA TARIM VE GIDA ODAKLI İŞ BİRLİĞİ HAMLESİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı

Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu

Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle