MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Rektör Kutluhan Çal MYO’nun İhtiyaçlarını Yerinde Tespit Etti

Ana SayfaDenizli GündemRektör Kutluhan Çal MYO’nun İhtiyaçlarını Yerinde Tespit Etti
Rektör Kutluhan Çal MYO’nun İhtiyaçlarını Yerinde Tespit Etti

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Çal Meslek Yüksekokulu (ÇAL MYO)’da incelemelerde bulundu. Okulun mevcut fiziki ihtiyaçlarının tespit edildiği incelemede, Rektör Kutluhan ihtiyaçların ivedilikle giderilmesi hususunda yetkililer ile planlamalar yaptı.

15 February, 2021, Monday 07:41 3999
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

İncelemelere Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın yanı sıra Çal Kaymakamı Selin Sarı, Çal MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt Er, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, PAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili Öğr. Gör. Bülent Şahan ve yetkililer katıldı.

İnceleme kapsamında ilk olarak Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve beraberindekiler, Çal MYO’nun fiziki ihtiyaçlarını tespit etmek üzere yerinde incelemelerde bulundu. Derslik, yemekhane, koridor, idari personel ve yöneticilerin kullanımına sunulmuş odalar gibi mekânların fiziki sorunları konusunda Çal MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt Er, Rektör Prof. Dr. Kutluhan’a bilgi verdi.

Yerinde incelemelerin ardından Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın başkanlığında, Çal Kaymakamı Selin Sarı, Çal MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aysel Yeşilyurt Er, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, PAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili Öğr. Gör. Bülent Şahan’ın katılımıyla, durum değerlendirilmesinin yapılması ve gereken iyileştirilmelerin planlamasına ilişkin bir toplantı gerçekleştirildi.

Rektör Kutluhan: “Bu çatının altında yükselen her binanın fiziki ihtiyaçlarını gidermek hususunda elimizden gelen tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.”

Toplantının ardından inceleme ziyaretini değerlendiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan şunları söyledi: “Pamukkale Üniversitesi ismini taşıyan ve bu çatının altında yükselen her binanın fiziki ihtiyaçlarını gidermek hususunda elimizden gelen tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz.  İlçelerimizde bulunan meslek yüksekokulu ve yüksekokulların fiziki ihtiyaçlarının girilmesi de yönetim olarak bizlerin üzerinde önemle durduğumuz konular arasında yer almaktadır. Bu kapsamda kısa süre bir önce Çameli Meslek Yüksekokulumuza, fiziki ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiğimiz bir ziyaretimiz olmuştu. Bugün de Çal Meslek Yüksekokulumuzun fiziki ihtiyaçlarını Sayın Kaymakamımız ve Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte tespit ederek, bu ihtiyaçların bir an önce giderilmesi hususunda bir yol haritası belirledik. İnanıyorum ki, diğer kamu kurumlarımız, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın iş birliği ve onların desteği ile güçlenen Pamukkale Üniversitesi, ülkemizi çok daha güçlü ve üretken geleceğe taşıyacak nitelikli insan gücü yetiştirme gayretinin yanında; bilime, Ar-Ge’ye, üretime, sanata, spora, kültürümüzün ve tarihimizin doğru anlaşılmasına katkı sağlamaya devam edecektir. Bu vesile ile her ilçemizde olduğu gibi Çal ilçemizde de bizlere desteklerini esirgemeyen ve her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Sayın Kaymakamımız Selin Sarı ve Sayın Belediye Başkanımız Fethi Akcan’a teşekkürlerimi sunuyorum.”

RektörKutluhanÇalMYO’nunİhtiyaçlarınıYerindeTespitEtti
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Büyükşehir’in LGS ve YKS test kitabı destek müracaatları başladı Denizli Büyükşehir ile eğitimde fırsat eşitliği
DTO, Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekti
Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu
Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Honaz’ın meşhur cennet hurmasının cips olarak sofralara yolculuğu başladı
Üretimden kopamayan Başkan Pütün; "10 yıl sonra tarım üretimi yapacak kimse kalmayacak"
Siber devriyelere takılan 353 şüpheli yakalandı
Denizli’de 251 bin hayvan şap hastalığına karşı aşılandı
DSO KASIM MECLİSİ: NİTELİKLİ İŞGÜCÜ İÇİN ORTAK AKIL ÇAĞRISI
MAKSİAD’tan Denizli Model Fabrika’ya Ziyaret
Buldan deve güreşlerine şap engeli
Ecogreen Enerji, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı
PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN VERGİ DUYURUSU: SON GÜN 1 ARALIK!
Denizli Büyükşehir’den koyun-koç desteği Bereketli Sürüler Projesi ile kırsalda üretime destek
Doğa harikası Saklıgöl eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini bekliyor
Çameli Belediyesi, Sarıkavak Mahallesine sosyal tesis ve muhtarlık binası kazandırdı
Yüzyılın projesinde Buldan’a 24 konut inşa edilecek
Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Başkan Arslan’ı iadeyi ziyarette bulundu
Denizli'de akıl almaz kaza: Sinyali koluyla verince motosikletliyi yere düşürdü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli Büyükşehir’in LGS ve YKS test kitabı destek müracaatları başladı Denizli Büyükşehir ile eğitimde fırsat eşitliği

DTO, Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekti

Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu

Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle