MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

VALİMİZ SAYIN ALİ FUAT ATİK’İN “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI

Ana SayfaDenizli GündemVALİMİZ SAYIN ALİ FUAT ATİK’İN “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI
VALİMİZ SAYIN ALİ FUAT ATİK’İN “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI

Yaşamımız boyunca her anımızda varlıklarıyla gurur duyduğumuz, desteklerini bizden hiçbir vakit esirgemeyen, yüreğindeki sevgi ve şefkati bizlere karşılıksız veren, bizleri eğiten, yetiştiren; her zaman diğer yarımız olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

08 March, 2023, Wednesday 09:09 655
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Kadın; sevginin, fedakârlığın, merhametin, hoşgörünün simgesidir. Kadın annelik gibi çok zor ve kutsal bir görevi üstlenen, bunun yanında hayatın pek çok zorluğunu omuzlarında taşıyan olağanüstü bir varlıktır. Dahası kadın, toplumun yapı taşı olan ailenin en önemli unsuru, değerlerimizin koruyucusu ve taşıyıcısı, geleceğimizin sahibi, çocuklarımızın karakterini şekillendirmesi açısından da yarınlarımızın mimarıdır. Bu bakımdan büyük bir aile olarak nitelendirebileceğimiz toplumun sağlıklı, mutlu ve müreffeh bireylerden oluşmasında en önemli faktör kadınlarımızdır. Bununla birlikte kadınlarımızın iş gücünde, sosyal ve akademik alanlar başta olmak üzere yaşamın her alanında aktif rol alarak gerek Denizli’mizde gerek ülkemiz genelinde oluşturdukları katma değer, bizleri gururlandırmakta, geleceğin Türkiye’si yolunda daha büyük başarılar elde etme inancımızı güçlendirmektedir.Nitekim Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk de nitelikli bir toplum oluşturma yolunda eşit haklarla donatılmış kadının önemini “İnsan topluluğu kadın ve erkek denilen iki cins insandan mürekkeptir. Kabil midir ki, bu kütlenin bir parçasını ilerletelim, ötekini ihmal edelim de kütlenin bütünlüğü ilerleyebilsin? Mümkün müdür ki, bir cismin yarısı toprağa zincirlerle bağlı kaldıkça öteki kısmı göklere yükselebilsin?” sözleriyle ifade etmiştir.

 

Bizler kadını her zaman ve her yerde baş tacı eden, ona büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz. Çünkü kadınlarımız, bizi biz yapanımız: Annemiz, eşimiz, kardeşimiz, kızımızdır; bazen en sıkıntılı günümüzde dert ortağımız, neşe kaynağımız; bazen doğru adımı atmamızı sağlayan hayat rehberimiz, bazen kocaman bir kalabalık içinde yalnız kaldığımızda yegâne arkadaşımızdır. Hasılı kadınlarımız her şeyimizdir. Çok iyi biliyoruz ki toplumsal huzurun temini bir annenin, bir eşin kalbindeki huzurun sağlanması ile mümkündür. Köklü gelenek ve medeniyet tasavvurumuzda el üstünde tutulan kadınlarımızın layık olduğu yerlerde bulunmalarında hepimizin vazife ve sorumluluğunun olduğu aşikârdır. İnanıyorum ki “Yavrum vatansız yaşayamaz!” diyerek düşmana göğsünü siper eden Nene Hatun’a, yavrusunun donması pahasına üstündeki örtüyü alıp taşıdığı cephanesine saran Şerife Bacı’ya, Kurtuluş Savaşı destanının içinde ayrı bir destan yazan Kara Fatma’ya, Orta Asya bozkırlarında binleri peşinden sürükleyen ilk kadın hükümdar Tomris Hatun’a, hitabeti ve hizmetleriyle kurtuluş mücadelesini ateşleyen Halide Edip’e ve daha nicelerine saygıda kusur etmeyen bu millet; annesini, kız kardeşini, kız evladını ve tüm kadınları omuzlarının üstünde, göklere yükseltecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın birliği ve milletimizin selameti yolunda canlarını feda eden kahraman vatan evlatlarının anneleri ve eşleri başta olmak üzere millet ve devlet olarak hedeflediğimiz çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmamızda büyük emeği, katkısı ve duası bulunan, yaptıklarıyla insanlığın umudunu yeşerten, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutluyor; hepsine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu
Denizli Hayvancılığında Sağlık, Üretim ve Güç Bir Arada
Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı
Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
PAMUKKALE BELEDİYESİ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Başkan Doğan; "Merkezefendi’yi güvenli hale getirmek için kararlılıkla çalışıyoruz"
Vali Köşger; "Asrın felaketlerinde dayanışmanın en güçlü örneklerini sergilemiştir"
Özel Tekden Hastanesi kansere farkındalık için gökyüzünü renklendirdi
Denizli OSB’de ‘Dijital Dönüşüm’ paneli gerçekleşti
Küçük bir mektupla yıllar sonra gelen büyük vefa
Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu
Merkezefendi Belediyesi yeşil alana kaçak yapı iddiasıyla ilgili inceleme başlattı
Atatürk’ün Denizli’ye gelişi çeşitli programlarla kutlandı
Emekli polis çatıdan düşerek hayatını kaybetti
DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"
DTB’DEN MISIR'DA TARIM VE GIDA ODAKLI İŞ BİRLİĞİ HAMLESİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı

Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu

Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle