MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Zeybekci; “Yerel seçimlerde yüzde 100 başarı istiyoruz”

Ana SayfaDenizli GündemZeybekci; “Yerel seçimlerde yüzde 100 başarı istiyoruz”
Zeybekci; “Yerel seçimlerde yüzde 100 başarı istiyoruz”

AK Parti'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu'ndaki (MKYK) Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilen Nihat Zeybekci, ilk ziyaretini AK Parti Denizli Teşkilatına gerçekleştirdi.

09 October, 2023, Monday 21:16 885
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

AK Parti'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu'ndaki (MKYK) Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilen Nihat Zeybekci, ilk ziyaretini AK Parti Denizli Teşkilatına gerçekleştirdi.

AK Parti'nin yapılan 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde oluşan Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK), seçimlerin tamamlanmasının ardından toplandı. Bu toplantıda AK Parti'nin yeni MYK'sı belirlendi. Uzun bir aradan sonra yeniden parti genel merkezinde görev alan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, MKY'da Ekonomi İşleri Başkanı olarak görev aldı. Ekonomi İşleri Başkanı görevinin ardından Nihat Zeybekci, ilk ziyaretini AK Parti Denizli Teşkilatına gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanlığı Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra AK Parti Denizli milletvekilleri, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, teşkilat yöneticileri ile partililer katıldı. Ziyaret programında söz alan Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, “Bu samimi, sıcak ve içten karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın. İnşallah Rabbim inşallah hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Biz bu görevi, bu kutlu davayı bir neferlik olarak gördüm. Her ne zaman, nerede, ne şekilde, hangi ünvanla, hangi üniformayla göreve çağrılırsak çağrılalım hiç sağımıza solumuza bakmadan acaba bile demede baş üstüne dedik ve hizmete koştuk. Nasıl ki 2004 yılında o 21 Şubat günü ‘Denizli belediye başkan adayımız Nihat Zeybekci,’dir’ dendiğinde büyük bir heyecanla, aşkla, sevinçle koştuysak, bugün de inanın bende zerre miktarı eksik değildir. Hatta kat kat fazlasıyla bu sevinçle, bu şevkle ve bu heyecanla tekrar göreve koştuk” dedi.

“Yerel seçimlerde yüzde 100 başarı istiyoruz”
Konuşmasında yerel seçimlere de değinen Zeybekci, “Onlarla birlikte yeniden kritik bir döneme giriyoruz. Mahalli seçimler geliyor. Bu mahalli seçimlerde AK Parti Denizli’de hak ettiğini alır ve inşallah hiç fire olmadan Cumhur ittifakı olarak Denizli’ de tam anlamıyla her ilçemizi her noktayı mutlaka ve mutlaka alacağız. Eğer tam böyle yüzde 100 olmazsa, yüzde 20 olmazsa biz onu öyle pek başarı olarak tam başarı olarak görmeyeceğiz” diye konuştu.

“Muhalefet terör örgütleriyle bir araya geliyor”
Konuşmasında muhalefete yüklenen Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci,”Muhalefetin iktidara gelme ümidi olmazsa; ki yok. Demokratik yollardan eğer iktidara gelmek gibi bir ümidi olmadığı zaman, yoldan geçen her türlü illagalitenin peşine takılmak gibi bir tercihte bulunur muhalefet. Bütün illegal yapılarla ve terör örgütleriyle de bir araya gelerek, ‘acaba iktidara gelebilir miyim’ diye yaşıyor. İddiada değil bunu daha dün yaşadık. Mayıs ayından ve öncesinde bunun bütün örneklerini gördük. Muhalefetin iktidara gelmek gibi bir ümidi olmadığı zaman, bu milletin önüne hiçbir zaman içinde ben daha iyi yapacağım. Ben şunu daha iyi yapacağım. Ben şu projeyi gerçekleştireceğim diye bir çıkması olmaz. Bir tane proje söylediler mi? AK partinin ve Cumhurbaşkanımızın hakikaten tarih boyunca görülmüş olan bütün bu destansı hizmetlerin karşısına; biz şu yanlış oldu eksik olduğunu daha iyisini yapacağız dedikleri bir tek bir şey var mı? Yok. Ne dediler , “Yörük sürüsünden adak”. Şunu vereceğiz, bunu vereceğiz bilmem şu. İşte böyle olduğu zamanda maalesef siyasetin çaresiz ve ümitsiz kaldığı durumlarda bazen bu iktidarı bile çünkü bu seçimler bir vatan meselesiydi. Çünkü niyetleri bozuktu. Ne yapacaklarını çok açık bir şekilde söylemiyorlardı. O kadar pervasızlaşmışlardı ki terör örgütleri artık ortaya çıkıp televizyonlarda veya kendi yayın organlarında ne yapacaklarını çok açık bir şekilde söylüyorlardı. Bunları unutmayalım. Unutturmayalım. Biz yaptığımız hizmet destanlarını tek tek 180 defa dahi olsa yine anlatacağız” dedi.
(MD-MB-Y)

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu
Denizli Hayvancılığında Sağlık, Üretim ve Güç Bir Arada
Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı
Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
PAMUKKALE BELEDİYESİ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Başkan Doğan; "Merkezefendi’yi güvenli hale getirmek için kararlılıkla çalışıyoruz"
Vali Köşger; "Asrın felaketlerinde dayanışmanın en güçlü örneklerini sergilemiştir"
Özel Tekden Hastanesi kansere farkındalık için gökyüzünü renklendirdi
Denizli OSB’de ‘Dijital Dönüşüm’ paneli gerçekleşti
Küçük bir mektupla yıllar sonra gelen büyük vefa
Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu
Merkezefendi Belediyesi yeşil alana kaçak yapı iddiasıyla ilgili inceleme başlattı
Atatürk’ün Denizli’ye gelişi çeşitli programlarla kutlandı
Emekli polis çatıdan düşerek hayatını kaybetti
DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"
DTB’DEN MISIR'DA TARIM VE GIDA ODAKLI İŞ BİRLİĞİ HAMLESİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı

Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu

Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle